2777
2789
عنوان

باز دلم شکست امشب چرا اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 41 پست

بچه داری حتما حوصلشون نمیگیره

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دلیلی نداره اینکارو با من بکنن من اصلا حالت افسردم اینو میدونن من ب بیرون نیاز دارم ک حالم خوب شه ...

پس حتما دکتر برید.

قطعا دکتر هم این رو خواهد گفت ک برخورد اطرافیان ب هر دلیلی میتونه خوشایند ما باشه یا بالعکس.میتونه از روی منطق باشه یا بی منطقی محض.

امااا چیزی ک مهمه اینه ک روی شما اثر نذاره.داغونت نکنه.

من فقط اینو میگم مادر دوتا بچه ای بیدی نباش ک با این بادا بارزی

۱۰صلوات برای حاجت دلتون فرستادم

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

پس حتما دکتر برید. قطعا دکتر هم این رو خواهد گفت ک برخورد اطرافیان ب هر دلیلی میتونه خوشایند ما باش ...

دلم میخواد ولی نمیتونم وقتی من بدون اونا خوش نیستم جا خالیشون احساس میکنم ولی اونا انگار من از اول ی روح بودم

مطمعن باش به خاطر بچه هاته که نگفتن چون شلوغ میکنن حوصلشون نمیکشه 

خودت عصرا با بچه هات برو پیاده روی 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
خب دلیلی نداره اینکارو با من بکنن من اصلا حالت افسردم اینو میدونن من ب بیرون نیاز دارم ک حالم خوب شه ...

عزیزم مجردا اکثریت حوصله ی نق ونوق بچه رو ندارن هرچند بچمون به چشممون آروم باشه....بخدا همین دوتابچه برات میمونن خوب ورز بده که نتیجشوخودت میبینی 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ادما خیلی بی معرفتن اگ میدونستم هیچ وقت وابسته نمیشدم

ایکاش به جای قلب سنگ بود حالم از خودم بهم میخوره همیشه دلسوز و بفکره بقیه ولی خودم از همه جا رونده ام ......

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤
مطمعن باش به خاطر بچه هاته که نگفتن چون شلوغ میکنن حوصلشون نمیکشه  خودت عصرا با بچه هات برو پی ...

م سی از انرژی مثبتت، ولی بخاطر اون نیست من ی مدت پیش ب دوست خواهرم توهین کردم و این دوست قبلا با داداشمم دوست بود از اون دعوا ب بعد ک بحث بود با من سردن