2777
2789
عنوان

چیکار کنم موهام موخوره نگیره ❓️

81 بازدید | 10 پست

کاش ی قرصی چیزی بود واسه موخوره 😕

نگید کوتاه کن چون موهام بلنده حیفه دم و دقیقه بخوام کوتاه کنم البته کوتاه کنم درحد ۳،۴ سانته و خب

من کوتاه کردم ولی بازم موخوره گرفتم گول نخور برو دنبال درمان شده برو متخصص پوست و مو

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم تقویتش کنی بهترین راهه

دختر منم موهاش دائم موخوره میگیره اول کوتاه میکردم فایده نداشت یه مدت میرفت موخوره گیری بازم فایده نداشت الان بهش قرص تقویتی دادم تا بعد ۱ماه ببینم فایده داره یا نه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
فکر کنم تقویتش کنی بهترین راههدختر منم موهاش دائم موخوره میگیره اول کوتاه میکردم فایده نداشت یه مدت ...

منم قرص تقویتی میخورم

زینک ، فولیکوژن و بیوتین

منم قرص تقویتی میخورم زینک ، فولیکوژن و بیوتین

حالا من به دخترم روی و اهن دادم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
باید روغن بزنید واینکه موقع خوابیدن موهاتون همه جاولونکنید گردوخاک وآشغال بچسبه . ببافید

من همش موهامو میبافم اصلا نمیتونم باز بزارم چون گره میخوره زود

منم همین مشکل رو دارم ولی جدیدا موهایی که موخوره هاش رو گرفتم دیگه نیاورده

اول باید موخوره ها گرفته بشه

بعد از حمام روغن آرگان طبیعی میزنم بعدش سشوار میکشم میگن اینجوری روغن داخل مو قفل میشه دیگه چرب هم نمیشه

مو باید نیمه خشک باشه که روغن میزنی یعنی کامل خشک خشک نباشه

رو بالشتی و تو مویی ساتن هم دارم

من حس میکنم بخاطر اینا دیگه موهایی که موخوره هاش رو میگیرم دیگه نمیاره

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤