2789
عنوان

شوهر خرم😑😮‍💨

2026 بازدید | 72 پست

از دیشبه گیر داده ب لاک زدنم ک وقتی من نیستم تنها جایی میری حق نداری لاک بزنی و چمیدونم باید از من اجازه بگیری چون من شوهرتم و مهم اینه من چی میخوام ای من ریدم تو خودت و شوهر بودنت مرتیکه😭😭😭😓منم بهش گفتم امل عقب مونده، شده شوهرای شما هم اینطوری براتون رئیس بازی درارن؟ عکس العمل تون چی بوده

نه نشده اخلاقشو نداره بعدم جراتشو میدونه من اصن گوش نمیدم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن والا 

خیلی منطقی و با درک وشعوره همسر من 

بزن تو دهنش اسی

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

هعیییی شوهر من گیر داده ک چرا جلو بابات پیراهن پوشیدی پاهات تا زانو لخت بوده 🤣😂😐بهش میگمممم بابامه ها میگه باااشه 

*◄থৣ   یکعـבـב متاهل عاشق هسـבم                                     من باعشق פּ בوستے ازـבواج کرـבم                اگـہ حس کرـבے میتونم کمکت کنم خوشحال میشم בوست خوبم  💖থৣ►

محل نزار شوهر منم میگه میگمش چشم عزیزم ولی باز کارمو میکنم 

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂