2777
2789
عنوان

شوهر خرم😑😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 72 پست
من الان سر یه لاک ب جدایی فک میکنم چرا موندی تو اون زندون؟

هعی خواهر چون یه بچه دارم چون ازدواج دوممه.بعدشم مسیر دادگاه فک میکنی خیلی اسونه؟تمام توان و انرژی و عمر ادم تو این راه میره و همه قوانین به نفع همون مردای زندگی خراب کن

هعی خواهر چون یه بچه دارم چون ازدواج دوممه.بعدشم مسیر دادگاه فک میکنی خیلی اسونه؟تمام توان و انرژی و ...

😣😓😢خدا ب قلبت آرامش بده عزیزم،ی سوال اگ طلاق توافقی باشه بازم دادگاه دوندگی داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😣😓😢خدا ب قلبت آرامش بده عزیزم،ی سوال اگ طلاق توافقی باشه بازم دادگاه دوندگی داره؟

ممنونم عزیزم .قطعا توافقی دردسرش کمتره ولی خب حق و حقوقی براش نیست چون طلاق دست مرده و به واسطه اون هر شرطی میذاره

تمام نظرهای همسرم برام مهم و با ارزشه

همون طور که تمام نظراتم براش مهمه

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼

استارتر عزیز 

خواهر گلم

به حرف خانمهای نی نی سایت گوش نده

بیشترشون شما رو تشویق به دعوا می کنن

شرایط زندگی هر کس با بقیه فرق داره

یه روز با آرامش با همسرت صحبت کن و این مشکل کوچیک و نا چیز رو برطرف کن

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼

ای بابا احترام شوهراتون نگه دارین خوبی کنید تاخوبی ببینید یه مدت به حرفش باش سر فرصت بامحبت ومهربونی بگو عزیزم من دوستدارم لاک بزنم و... حرف اینایی که میگن بزن دهنش ....گوش نده شوهرته زندگیته بدبخت صبح تاشب میره کارمیکنه زحمت میکشه یه مدت باب دلش باش تو فرصت مناسب خواسته ت مطرح کن مطمعنن اونم دلش نرم میشه وحق بهت میده

استارتر من به نگاه به تاپیک های قبلیت انداختم

عزیزم شما هنوز تازه عروسی

خوب معلومه که هنوز با هم‌مچ نشیدید

شما هنوز من و تو هستید به ما نرسیدید

و این ما شدن زمان میخوادخودت رو برا یه چیز بی ارزش ناراحت نکن

و به پیش همسرت شما مهربون باش همسرت دنیا رو تو‌چشم شما میبینه

نه نداشته چطور؟

گفتم اگر اینقدر حساسه اگه بدونه شما رل داشتی قاطی میکنه یا میدونسته؟ آخه لاک زدن که از رل زدن خیلی عادی تره

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست