2777
2789
عنوان

شوهر خرم😑😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 72 پست
خیلی ضعیف

پس چرا دعواتون نشده؟

تحمل کردی لابد 

اخی عزیزم 

من خیلی مستقل بودم مجردی واسه همین کسی اینجوری بکه جنگ جهانی میشه

خداروشکر شانس اوردم تو این مورد

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب شوهرم به من گفت تازگیا خیلی میگردی

من عصبانی شدم گفتم پس تو چرا ۱۲ شب میای خونه، میگه چون من مَردم😑

خدا لعنت کنه اونی و که تو کله پوکتون خونده مرد اجازه داره تا هروقت دلش بخواد بیرون باشع ولی زن خونه.

عید آن رو مبارک بادم، که تو آبادی و من آزادم..🕊️

تو زن داداش منی خخخخ

😂😂اخرشم میگه چیزی نگم سنگین ترم

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

دیشب یکی از دخترای فامیل یه پسر با نیم تنه لخت استوری کرده بود داشتم میدیدم چنان زد به بازوم از جام پریدم گفت این چیه میبینی بهش گفتم بابا استوریه میخوام ببینم چی داره میگه بعدش کلی به دختره بد و بیراه گفت ک استوری گذاشته بود بنظرتون چرا اینطوری کرد شوهرم؟؟

مال من بعد از ده سال زندگی شروع کرد به گیر دادن واحمق بازیاش .الان ۷ یا ۸ ساله که مدام گیر میده .فقط ...

شرایط این قدر بد شده ک نمیخواد چشمی روتون باشه. واقعا وضعیت بدی شده ‌‌. بعضی اوقات به بعضی کاراشون حق میدم 

وآسه ما هم اولاشه

چی بگم والاهرکسی ی اخلاقی داره شوهرمنم اولاش میگفت حجابتورعایت کن ارایش نکن فلان جانرو بایدچادربپوشی ولی بعدش کم کم دیگه گیراش تموم شد الانم نشنیدم چیزی بگه ازادم