2777
2789
اره خیلی اذیت میشه نمیتونست بشینه بچه اشو شیر بده راه بره دونفر زیر بغلشو گرفته بودن راه میرفت

اره عزیزم باید تا چن روز درازکشیده شیر داد. سری اولم ک راه بری کمک بگیری. تا یه هفته ام از جا بخوای بلندشی یه نفر کمک کنه .

ولی با تمام این اوصاف من حاضرم اگه برمیگردم عقب بازم سزارین شم.

خدای مهربون شکرت😍
اره عزیزم باید تا چن روز درازکشیده شیر داد. سری اولم ک راه بری کمک بگیری. تا یه هفته ام از جا بخوای ...

خب اینا که سخته میتونید طبیعی اپیدورال کنید دردشم خیلی کمه عوارضشم کمه سریع ترم سرپامیشید

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکنرا از خداشونه سز کنن اینجوری حداقل نصفه شب نمیان سر زایمان

واقعا ،واسه يكي از دوستاي من ك طبيعي انجام داد ميگفن اصاا دكتر نميموند كنارم ميگفت فقط تلاش كن زور بزن و هي التماسش ميكنم تورو خدا كنارم وايس

اره عزیزم باید تا چن روز درازکشیده شیر داد. سری اولم ک راه بری کمک بگیری. تا یه هفته ام از جا بخوای ...

اره والا منم همينو ميگم با اينك تجربه هيچكدومش رو نداشتم اما حس ميكنم سزاربن خيلي بهتره

خب اینا که سخته میتونید طبیعی اپیدورال کنید دردشم خیلی کمه عوارضشم کمه سریع ترم سرپامیشید

من بشدت از طبیعی وحشت داشتم.

البته نه طبیعی نه سزارینو به هیچ کس پیشنهاد نمیدم فقط تجربیاتمو بیان کردم.هرکسی باید خودش انتخاب کنه 

خدای مهربون شکرت😍
واقعا ،واسه يكي از دوستاي من ك طبيعي انجام داد ميگفن اصاا دكتر نميموند كنارم ميگفت فقط تلاش كن زور ب ...

اون که البته اخرش خودت میزایی ولی دکترا معمولت سز رو ترجیح میدن چون با برنامه ریزیه 

مگه اینک وحدان بیداری داشته باشه دکترت  

بزن تو گوگل میاره. به سرم وصل میکنن .یه دکمه ام داره ک به میزان دردت خودت سرعتشو کمتر یا بیشتر میکنی ...

حداقل همون دردي ك ميكشه هم بچت كنارته ،تصورش هم سخته،برام دعا كن سزارين قبول كنه دكترم وگرنه بايد برم يه شهر ديگه چون بيمارسنان خصوصي نداره شهرمون

حداقل همون دردي ك ميكشه هم بچت كنارته ،تصورش هم سخته،برام دعا كن سزارين قبول كنه دكترم وگرنه بايد بر ...

دکترا خیلی سخت گیر شدن اصلا دکتر من قبول نمیکرد بااینکه بیمارستان نیمه خصوصی بود میگفت قانون بیمارستانه اختیاری ندارن.میگفت کلا دکتر سزارین بنویسه از امتیاز خودشو بیمارستان کم میشه .ولی بیمارستان دیگه ایی رو معرفی کرد ک اختیاری انجام میدادن.

خدای مهربون شکرت😍
دکترا خیلی سخت گیر شدن اصلا دکتر من قبول نمیکرد بااینکه بیمارستان نیمه خصوصی بود میگفت قانون بیمارست ...

پس همين ،برا همينه ك دكترا قبول نميكنن برا امتياز خودشونه ،واقعا خيلي مزخرفه ك نميشه برا زايمونت هم خودت تصميم بگيري مخصوصا ماهايي ك توي يه شهري زندگي ميكنيم كه يه بيمارستان بيشتر نداره اونم دولتي 

اگر بنا بر طبیعیم شد حتما ماما خصوصی بگیر .دوستم خیلی راضی بود با ماما خصوصی

نه اگه قبول نكرد ميرم يه شهر ديگه واقعا نميتونم كنار بيام با زايمان طبيعي ،فردا ميرم و بهش ميگم كه اگه هزينه سزارين رو قبىل ميكنيد من هزينع ميدم بهتون ك راه دور نرم اگه نه ك برم يه فكري بحال خودم بكنم

پس همين ،برا همينه ك دكترا قبول نميكنن برا امتياز خودشونه ،واقعا خيلي مزخرفه ك نميشه برا زايمونت هم ...

درکل طبیعی برای بدن خیلی بهتره زودترم خوب میشی.سزارین ۷لایه برش میخوره و بخیه داره.

دکترام بخاطر خودمون اصرار به طبیعی دارن ولی ماها گوش نمیدیم و از ترس درد طبیعی پناه میبریم به تیغ جراحی.

درکل ان شالله زایمان خوبی داشته باشی

خدای مهربون شکرت😍
بعدش میشه بچه شیر داد اخه یه روزه که خوب نمیشه ادم

من بچم تو ان ای سیو بود بااون وضع بخیه هام مجبور بودم یه طبقه برم بالا و بهش شیر بدم و یک هفته هم تو بیمارستان بودیم مجبور بشی همجین میشه ک نگو 

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊