2777
2789
پمپ درد چیه خودت باید بگی وصل کنن اگه نگی وصل نمیکنن

مسکن قویه.اره باید خودتون درخواست بدین هزینه جدا داره ولی هرچقدم باشه هزینش  خییییلی بیشتر می ارزه حتما درخواست بدین

خدای مهربون شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۲۴ هفتم ،، سزارینی ام . نترس ب بعدش فک کن 

اخي عزبزم 😍😍 شما خودتون سزارين رو انتخاب كرديد يا اختياري نبود اخه ما توي شهر كوچيكي زندگي ميكنيم ك اصلا بيمارستان خصوصي نداره برا همين بايد دكترمو راضي ب سزارين كنم🥲

اخي عزبزم 😍😍 شما خودتون سزارين رو انتخاب كرديد يا اختياري نبود اخه ما توي شهر كوچيكي زندگي ميكنيم ...

من زایمان اولم درد طبیعی کشیدم آخرش نتونستم و بعد ۲۴ ساعت درد کشیدن بردنم اتاق عمل سزارین کردم . چون دفعه قبل سزارین شدم این بارم سزارینم ‌

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
منظورم تا چند روزه پمپ درد مگه تموم شدنی نیست یعنی تا وقتی بخیه داری پمپ هم داری

چرا عزیرم زمانش دست خودته پمپشدست خودته هرچقد بخوای دکمه رو میزنی .

کلا یکی بیشتر نیست بعد عمل میزنن تا چن ساعت اول ک بی حسی ک میپره درد شدیدبعدشو و حس نکنی .

خدای مهربون شکرت😍
چرا عزیرم زمانش دست خودته پمپشدست خودته هرچقد بخوای دکمه رو میزنی . کلا یکی بیشتر نیست بعد عمل میزن ...

خوب خوبه اینجوری من میخوام همزمان پوست اضافه شکمم هم بدم به دکتر یادگاری برام مهم بود چقدر درد میکشم

من زایمان اولم درد طبیعی کشیدم آخرش نتونستم و بعد ۲۴ ساعت درد کشیدن بردنم اتاق عمل سزارین کردم . چون ...

خوشبحالت عزيزم كاش برا من انتخاب كنن ك سزارين شم فردا نوبت دكتر دارم ميخوام بهش بگم اگه هزينه اي رو قبول ميكنه فقط منو سزارين كنه 

واقعا 🤒🤒

اره خیلی اذیت میشه نمیتونست بشینه بچه اشو شیر بده راه بره دونفر زیر بغلشو گرفته بودن راه میرفت

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم
پمپ درد چي ه يعني يه سرم هست؟

بزن تو گوگل میاره. به سرم وصل میکنن .یه دکمه ام داره ک به میزان دردت خودت سرعتشو کمتر یا بیشتر میکنی.

من سرعتشو کمتر کرده بودم ک مدت بیشتر مسکن داشته باشم.اولشم ک بی حسی دردی حس نمیکنی.

خدای مهربون شکرت😍
من سزارین کردم خیلی هم راضی بودم  راحت و آسوده و بدون درد  کلا دردی که کشیدم ۱۰ ثانیه بو ...

پس منم همينو بكم بهش اخه فردا نوبت دارم و خيلي همش طبيعي طبيهي ميكنه منم ك توي يه شهري زندگي ميكنم كه اصلا بيمارستان خصوصي نداره بدبختي منم همينه اگه راضي نشذ ب سزارين مجبورم برم يه شهر ديگه