2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرد برای دومین بار

1212 بازدید | 50 پست

۱۵ سالم بود زنش شدم ۴تا بچع اوردم پسرم دیپلم میگیره امسال انشاالله رفت زنه هرزو اورد گذاشت خونه بعداشم بهم گفت کاری میکنم بره برگرد منم بخاطره بچه هام گفتم باشه سه تا دختر دارم یه پسر بچه ها خیلی داغونم خیلی نزدیک یک هفته پیش از خودم یه پیامک درست کردم به زبون دوست پسرم که خواستگارمه و داره بهم میگه برم زنش بشم بعده اون بلاکم کرده رفته دیگه هم نیومده دنبالم ولی اون زنه هرزه ارم بیرونش کرده بچه هامو برده گذاشته خونه مادرش نمیدونم چه برنامه ای داره ولی من حالو روزم خوب نیست دوروزم هست که از ساعت ۷ افلاین میشه تا یک شب 

واقعا تف ب غیرت هرچی زن ومرد خیانتکاره💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچیش نمیشه خدا نمیدونم چرا جوابشو نمیده الان سردر گمم نمیدونم چیکار کنم دختر کوچیکم دو سالشه 

مامان منم جلو چشمم به بابام خیانت میکنه نمیتونم زبون باز کنم ازش متنفرمممممم

چقدر بد توضیح میدید اصلا متوجه نشدم

عزیزم من بعده ۲۰ سال شوهره نجسم خیانت کرد منم جدا شدم طلاق بعداش اومد گفت برگرد با اینکه اون هرزه رو اورده بود خونش حالا منم جوابش کردم ولی زنه هرزه ام بیرون کرده 

هیچیش نمیشه خدا نمیدونم چرا جوابشو نمیده الان سردر گمم نمیدونم چیکار کنم دختر کوچیکم دو سالشه 

شرایط نگهداری بچهاتونداری.؟؟ازش خرجی بچهارو از دادگاه بگیر بیار پیش خودت

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗