۱۵ سالم بود زنش شدم ۴تا بچع اوردم پسرم دیپلم میگیره امسال انشاالله رفت زنه هرزو اورد گذاشت خونه بعداشم بهم گفت کاری میکنم بره برگرد منم بخاطره بچه هام گفتم باشه سه تا دختر دارم یه پسر بچه ها خیلی داغونم خیلی نزدیک یک هفته پیش از خودم یه پیامک درست کردم به زبون دوست پسرم که خواستگارمه و داره بهم میگه برم زنش بشم بعده اون بلاکم کرده رفته دیگه هم نیومده دنبالم ولی اون زنه هرزه ارم بیرونش کرده بچه هامو برده گذاشته خونه مادرش نمیدونم چه برنامه ای داره ولی من حالو روزم خوب نیست دوروزم هست که از ساعت ۷ افلاین میشه تا یک شب
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پس بچه هاتون کجا بودن وقتی خانومه رو اورده بود خونتون یعنی خانمه کلا خونه همسرتون میمونه مطمنید باها ...
من رفتم اون هرزه رو تو باغمون باهاش گرفتم بعداش جدا شدم اینم به بچه هام گفت باید بیاد شمارو نگه داره اورد گذاشت پیش بچه هام با دخترم زنیکه هرزه دعواش شده بود قرص خورده که خودشو بکشه تو ابسیو سه روز خوابید نجس نمرد
وای چقدر سخت خب دخترت رو که کوچیکه حداقل میاوردی پیش خودت
نمیتونم عزیزم یه دختر دارم ۱۵ سالش یه دخترم ۹ سالشه که به هوای اون دختر دو ساله ام میمونه اینا با هم نباشن نمیتونن بمونن بعداشم خرجیشو نمیده بیارم بیشرف من با ختم تو این دنیا