2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرد برای دومین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 50 پست
چقدر بد عزیزم نگو به بابات زندگیتون میریزه بهم با مامانت حرف بزن 

بار اولش نیس آخه که با حرف زدن حل بشه 

بعد وقتی بهش میگم میگه طلاق میخام 

بعد الان من شوهر کردم واقعا آبروم میره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط نگهداری بچهاتونداری.؟؟ازش خرجی بچهارو از دادگاه بگیر بیار پیش خودت

ندارم عزیزم خوجی خودمو به زور پیدا میکنم اونم خرجی نمیده اون خیلی پولش زیاده بچه هاپیش اون جاشون بهتره تا منکه که بدبخت شدم 

عزیزم من بعده ۲۰ سال شوهره نجسم خیانت کرد منم جدا شدم طلاق بعداش اومد گفت برگرد با اینکه اون هرزه رو ...

پس بچه هاتون کجا بودن وقتی خانومه رو اورده بود خونتون یعنی خانمه کلا خونه همسرتون میمونه مطمنید باهاش ازدواج نکرده

بار اولش نیس آخه که با حرف زدن حل بشه  بعد وقتی بهش میگم میگه طلاق میخام  بعد الان من شو ...

مامانت باید بدونه که کارش بده وسرش به سنگ میخوره درست مثل کاره شوهر من که من فهمیدم و طلاق گرفتم الان زندگیش رو هواست 

پس بچه هاتون کجا بودن وقتی خانومه رو اورده بود خونتون یعنی خانمه کلا خونه همسرتون میمونه مطمنید باها ...

من رفتم اون هرزه رو تو باغمون باهاش گرفتم بعداش جدا شدم اینم به بچه هام گفت باید بیاد شمارو نگه داره اورد گذاشت پیش بچه هام با دخترم زنیکه هرزه دعواش شده بود قرص خورده که خودشو بکشه تو ابسیو سه روز خوابید نجس نمرد 

وای چقدر سخت  خب دخترت رو که کوچیکه حداقل میاوردی پیش خودت

نمیتونم عزیزم یه دختر دارم ۱۵ سالش یه دخترم ۹ سالشه که به هوای اون دختر دو ساله ام میمونه اینا با هم نباشن نمیتونن بمونن بعداشم خرجیشو نمیده بیارم بیشرف من با ختم تو این دنیا 

من رفتم اون هرزه رو تو باغمون باهاش گرفتم بعداش جدا شدم اینم به بچه هام گفت باید بیاد شمارو نگه داره ...

واقعا مگه میشه یه زن غریبه بیاد تو خونش باهاش زندگی کنه و هیچ کس هیچی نگه خانوادش یا بچه هاتون مثلا پسرتون که ۱۸ سالشه دیگه بچه نیست

واقعا مگه میشه یه زن غریبه بیاد تو خونش باهاش زندگی کنه و هیچ کس هیچی نگه خانوادش یا بچه هاتون مثلا ...

بچه هام یه بلایی سرش اوردن رفته خودشکی کرده هرزه 

خب الان مشکل شما چیه شما که طلاق گرفتید 

میگه برگرد نمیزاره زندگی کنم از این رو م بچه هام داره انیشم میزنه اینده دخترام گمو گور شدم نمیتونم تصمیمیم بگیرم