درحالی که همه منتظر یه داستان عاشقانه بود نه صحنه های پو.رن انقدر زیاد
وگرنه کسی از این فیلما بخواد خب یه وی. پی ان روشن میکنه میره میبینه دیگه
به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کلی صحنه فیک جنسی اون وسطام یکی دوتا دیالوگ رد و بدل کردن همین
به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》
رمان متفاوته چون میگن در اخر لورا بچه سقط میکنه افسرده میشه نمیتونه با این مشکل کنار بیاد و ناچو هم میدزدتش و لورا عاشق ناچو میشه و باهاش فرار میکنه
درحالی که فیلم رو تغییر دادن
اره از خیلی وقت بود منتظر بودم بیاد ولی واقعا ضدحال بود
من فقط چون از ماسیمو خوشم میاد دنبال میکردم شخصیتشو تو فیلم دوست داشتم
اخرش دختره تیر خورد حالا معلوم نشد مرد یا زنده بود:-\ صحنه هاش با ماسیمو بود دیگه همون شوهرش که بش ...
خیانت نکرد
اون برادر دوقلوش بود مثلا که با دوست دختر قبلی ماسیمو رابطه برقرار کرد
دختره فک کرد شوهرشه فرار کرد بعدا معلوم شد که مثلا ماسیمو نبوده داداشش بوده
اره از خیلی وقت بود منتظر بودم بیاد ولی واقعا ضدحال بود من فقط چون از ماسیمو خوشم میاد دنبال ...
نمیساختن خیلی بهتر بود ماسیمو بیشعور که خیانت کرد لورا هم که رفت با ناچو آخرشم تیر خورد نفهمیدم چی شد :-| اون وسطام که همش صحنه بود خدایی عقلمون کمه وقت میذاریم همچین چیزارو میبینیم🚶