2821
2789

فقط یکشو دیدم

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

ندیدم 

قصد داشتم ببینم چطوربود؟ارزش داره؟

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه من دان کردم ندیدم ارزش دیدن داره؟ 

درخاست دوستی ممنوع ⛔ خداپرونده ای که مردم مینویسند امضا نمیکنه 🦋650 باشگاه پرواز همیشه عشق باشد همیشه برکت ❤️همه دوستتن همه دشمنت اگ اینجوری فک کنی هیچ اتفاقی غافلگیرت نمیکنه 🦋
نه اصلااا 

😀 مرسی 

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 
رمانش قشنگتره

عه رمانه؟

2824
2823
2791
2779
2792