2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس. خاله ام دی ماه عقد کرده بهش گفتن تا امسال هنوز تو نوبت هیچ خبری نشده ازشون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نگا من خودمم تو صف هستم دقیق نمیدونم، ولی فک میکنم کسایی که از شهریور 1404 ب اینور ثبت نام کردن دیگ مث سالای قبل نیست که 5 6 ماهه بدن، فک کنم 8 ماه الی 10 ماه طول میکشه بسته به بانکی که انتخاب میکنی

باز فکر کنم بانک ملت خوبه مثلا، از بانک صادرات خیلی بد میگفتن، فک کنم حتی سال های قبلتر هم که بقیه بین 3 تا 6 ماه وامشونو میگرفتن، بانک صادرات اذیت میکرده و اونموفع که اوضاع خوب بوده هم 7 8 ماه طولش میداده.

و اینکه اگه بانک های خصوصی مثل گردشگری و پارسیان و سامان اسم نوشته باشید زودتر از همه جا میدن اینا قبلا یک ماهه وام میدادن حالا شاید 3 4 ماهه بدن ما شهرستانیم، سخت بود ضامن با خودم ببرم مرکز استان، وگرنه بانک سامان اسم مینوشتم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز