2777
2789
وااااااااااااای وحشتناک بود بیشتر میترسیدم تا درد داشته باشه خواب بودم داشتم خواب میدیدم به نظرم خوابم خوب نبود چون با وحشت از خواب پریدم دستمو بردم نزدیک گوشم تا حسش کردم خواستم با انگشت درش بیارم کردمش داخل وااااااااااااااای تکون میخورد اولش سعی کردم درش بیارم اما نشد صدایم در اومد شوهرمم میخواست امروز دیر بره اداره بیچاره با صدای من بیدار شد
فاصله ها هیچگاه حریف خاطره ها نیستند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم کم داشتم جیغ میزدم خیلی ترسیده بودم خونه خواهعرم هستیم اونو پارسا هم بیدار شدن خواهرم فکر کرده بود پارا خواب بد دیده پارسا هم شوکه شده بود خلاصه همه را ترسوندم خواهرم روغن ریخت توی گوشم چند لحظه تکون خورد و تموم شد البته هنوز توی گوشمه ولی بس که گوشکو فشار دادم نمیدونم بیرون بیاد یا نه دوست شوهرم گفته تا عصر ببیاد شستشو بدیم درش بیاریم
خلاصه وحشتناک بود خدایی نکرده براتون اتفاق افتاد هول نشین سریع روغن یا قطره گوش بریزین وگوشتونو فشار بدین تا تکونش اذیتتون نکنه
تو گوش من یه بار مگس رفت هی ویز ویز میکرد من بچه بودم مامانم میگفت چیزی نی که یه هو نیدونم گاز گرفت چی شد دردم اومد چنان جیغی زدم خیلی حس بدی بود مامانم اینا بردنم دکتر یه قطره ریختن گفتن خودش میمیره و مرد گفتن رو این گوشت بخواب تا صبح در میاد
http://shahi93.blogfa.com/
برو دکتر الکل میریزه تو گوشت میکشتش درش میاره.
بعضی حشرات میچسبن به پده ی گوش. به هییییچ عنوان نباید با دست درش بیاری
اگرم نمیترسی میتونی خودت ادکلن بزنی تو گوشت و وقتی مرد تخلیه اش کنی
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
فکر کنم اینم پشه بود جون جونی چقدر بده توی گوش بچه بره
پارسا هم کنارم خوابیده بود همش میگم خدارو شکر توی گوش اون نرفت وگرنه اوضاع وحشتناک تر میشد
پارسال شاپرک رفته بود تو گوش خواهرم هی بال میزد خواهرم جیغ میزد :)
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
نمیدونم روغن خودش چسبناکه بیشتر حشره به گوشت میچسبه

من که رفتم دکتر با پنس میخاستن درش بیارن که نتونستن

یه بارم مورچه داشت میرفت فوری انگشت کردم تو گوشم نصف شد مورچه موندم گوشه یا لانه حشرات
http://shahi93.blogfa.com/
نه عزیزم هییییچی تو گوشت نکن. ادکلن یا الکل سفید بریز بمیره بعد رو گوشت بخواب در میاد.
یه سری سوسک هستن وقتی تو گوش میرن پرزهای پاشونو گیر میدن به پرده گوش. اگه به زور بکشیش بیرون پرده گوش رو پاره میکنن خطرناکه