وااااااااااااای وحشتناک بود بیشتر میترسیدم تا درد داشته باشه خواب بودم داشتم خواب میدیدم به نظرم خوابم خوب نبود چون با وحشت از خواب پریدم دستمو بردم نزدیک گوشم تا حسش کردم خواستم با انگشت درش بیارم کردمش داخل وااااااااااااااای تکون میخورد اولش سعی کردم درش بیارم اما نشد صدایم در اومد شوهرمم میخواست امروز دیر بره اداره بیچاره با صدای من بیدار شد
دخمل منم پارسال که باردار شدم همش میگفت اگه پسر بشه میندازمش بیرون. یا بالش میذارم رو دهنش خفش میکنم :)))) ولی چون دو تا سقط پشت سر هم داشتم خیلی ترسیدو اذیت شد. الان میگه هر چی باشه فقط سالم باشه و بمونه :))))))))). تازه قول گرفته اگه پسر شد استیکرای یه طرف اتاقشو بکنه و استیکر بن تن و .... بزنه برا داداشش :)
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
مامان پارسا برو دکتر کمالی تو صادقیه همه میشناسن برای منم یه مورد مشابه پیش اومد هیچ کس نفهمید جز اون با یه دستگاه مجهز داره هیچ جا نداره زود در آورد البته گفت جرمه فقط چون حیوون تو گوش نمیره به خاطر مایع گوش...فکر کن یه دکتر گفته بود غده داری باید عمل کنی این 3 سوت در آورد
ام علی پارسا وقتی فهمید پسره بس که من گفته بودم شاید خواهر باشه قبول نمیکرد میگفت من خواهر میخوام هنوز خیلی فرقشونمیدونه خوب 4 سالشه سولماز جون پس دختر داری زنده باشه خوش به حالتون منعاشق پسرم هستم اینم که از قدمش خدارو شکر وضعمون خیلی فرق کرده هنوز نیومده کلی خدا بهمون لطف داشته منتظر اومدنش هستم زیاااااااااااد اما دلم یه دخترم میخواست خوب خدا نخواست قسمتم نبود من برم صبحونه بخورم ممنون از راهنماییهاتون راستی بیاین به پست های هم لایک بزنیم
راضیه جون من شیرازممرسی گلم اینجا بیمارستان خلیلی داره مجهزه مرسی گلم سولماز جون باعث افتخاره گلم که تایپیکمو قابل میدونید من فقط از وسایل فیروز استفاده میکنم همقیمتش مناسبه همملایمه هم همیشه در دسترسه همه چیزشم هست من اوایل برای پارسا داروگر میخریدم ولی ازفیروز خیلی راضی هستم ماستلا خیلی برای بچه ها سنگینه موهاشونو خشن میکنه مثل موی بزرگترها میشه
جدیدن برای پارسا شامپو بدنشم میخرم من خودم چند سالی هست صابون نمیزنم اما برای پارسا گیرم نمیومد روغن بدناشمخیلی عالیه مخصوصن الو وراش توی بارداریم همش به شکمم میزدم اصلن ترک نخورد برای ماسا ز بچه عالیههههههه این حرفارونزنید مگه ارث بابامه تایپیکه حالا شما بگین منم استفاده میکنم فقط دارماز ضعف میمیرم راستش خونه خودمون اینترنت ندارم الان خونه خواهرم هستم خودش نیست مردم از گرسنگی