2777
2789
عنوان

خدا نصیب هیچکس نکنه یه چیزی رفته توی گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 42066 بازدید | 51 پست
جون جونی رو گوشت یه پلاکارد بزن.
ورود حشرات ممنوع. حتی شما حشره ی عزیز :))))
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااااای سولماز سوسک ؟؟؟؟
این ماه همش مریضی داشتم و عفونت اینم دیگه نور علی نور بود 2 هفته دیگه زایمانمه میگم به شرطی قبل زایمانم از این مریضی ها بمیرم
فاصله ها هیچگاه حریف خاطره ها نیستند.
اره مامان پارسا جون دکتر همون موقع که خواهرمو بردیم گفت هیچ وقت خودتون درش نیارید با چیزی

آخه خواهرم از ترس کلی ناخن کشیده بود تو گوشش طوری که خون اومد و ما ترسیدیم که پرده ی گوشش نباشه یه وقت.
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
انشالله به سلامتی زایمان میکنی. نگران نباش. حالا حالاها باید باشی و سایت بالا سر گل پسرت باشه.

ام علی شما چند هفته ای ؟

سر زایمانتون برا منم دعا کنین تو رو خدا بارمو سالم زمین بذارم. قبلا سه تا بارداری ناموفق داشتم اخه
اهااان الان تیکراتونو دیدم.
انشالله به سلامتی فارغ بشید جفتتون
شما هم همینطور ام علی جون
سولماز از صبح فقط با دست گوشمو گرفتم تا نکنه زنده بشه هنوز جرات نکردم دستمو توش کنم چشم عصر حتمن میرم دکتر
سولماز جون چند ماهی ؟
انشاالله حتمن سالم وصحیح باشه این دفعه حتمن برات دعا میکنم اگر قابل باشم چرا بارداریات مشکل داشتن ؟
فاصله ها هیچگاه حریف خاطره ها نیستند.