2777
2789

چجوری رفتار میکردین؟فرض کنین مشاور مدرسه این یه دبیرستان دخترونه

این دانش آموز از کلاس نهم تا الان که یازدهمه آزمونای غربالگریش قرمز بودن،میگه سابقه خودکشی داشته ۶بار که مطمئن نیستم

خانوادش به شدت خانواده ی خوبی به نظر میان ولی خودش خیلی گله داره ازشون

کلا بچه ی شیطونیه درسشم متوسطه الانم تو دبیرستان نمونه معدلش۱۸.۵

ولی خیلی فضوله،همیشه از همه چی خبر داره زودتر از همه فقط هم برا کادر مدرسه فضوله که یچقت کسی پشت سرش چیزی نگه(قبلا پشت سرش خیلی حرف زدن)

در حدیه که گوشیشو میزاشت رو رکورد میزاشت تو دفتر بعدا میرفت خونه ویسا رو گوش میکرد

این دختر خیلیم خودشو شاد نشون میده اصلا ادم باورش نمیشه روح و روانش انقد داغونه

ولی مشکل اینه که اصلا نمیزاره به هانوادش اطلاع بدیم از حالش،چندین بار زنگ مادرش زدم ولی انگار براش مهم نیست،هی میگم ولی میگه حالا بعدا یه کاری براش میکنم

یعنی این دانش اموز از روز اولی که به من اعتماد کرد باهام حرف زد فقط قسم میداد که به خانوادم هیچی نگو

من غیر مستقیم یه چیزایی گفتم ولی خب نشد کامل بگم

شما جای من بودین چجور رفتار میکردین؟

اینم بگم که دختره نیاز به دارو داره از نظر من،ازمپن غربالگریشم اضطراب و افسردگی شدید نشون میده

مشاور مدرسه چیز مضخرفیه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانشناس

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

بنظرم دچار افسردگی شده

مخصوصا اینکه سنش هم حساسه

اینکه خانوادش از دور،درست و حسابی به نظر میان و خودش شاکیه,معلومه فقط تظاهر میکنن

احتمالا مشکلات درون خانوادگیشون زیاده

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

چقدر از مشاور مدرسمون بدم میاد

توی همه چیز دخالت میکرد

من هیچ مشکلی نداشتم رفته بود به مادرم گفته بود دخترتون افسردگی داره توی مدرسه تو حیاط مدرسه میبینمش ساکته!😐😑

برام دعا میکنید 1405 فرهنگیان قبول بشم ؟!🥺💚