2777
2789

الان دقیقا ۵ ماهه ک عقد کردیم

نامزدم کارش تو جاده اس کلا نمیرسه کارای اداری و توی شهر رو انجام بده

توی این ۵ ماه تمام کار ها مثل تعویض روغن و لاستیک و لنت ماشین سواری

خرید وسایل برای ساخت خونه مثل کالاهای برقی و‌ لوله و این چیزا

همش بانک برای پیگیری وام و این چیزا

رو من انجام دادم

هروقتم خونه بوده واسش رفتم غذا درست کردم(پدر مادرش شهر نیستن بیشتر میرن خونه باغشون)

بعد یکبار میخاست بره بانک شناسنامش رو توی خونه پذرم جا گذاشتم رفتیم برداریم

بهم گفت وقتی تو رو میبینم و با زنای بقیه مقایسه میکنم از زنذگیم ناامیذ میشم چرا انقدر حواس پرتی🙃🙃🙃خیلی این حرفش زو دلم موند

دیشب داشتیم باهم حرف میزدیم بعذ سه روز بهش گفتم حرف اونروزت خیلی دلمو شکست مگ زنای مردم چیکار میکنن که من نمیکنم من فقط ۲۲ سالمه کدوم دختر ۲۲ ساله ای میره توی تعمیرگاها یا اداره ها و دنبال وام و اینجور چیزا ک تو به من تیمه مینذازی و کارامو بی ارزش میکنی

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

گفت ب درک ک ناراحت شدی راست گفتم از این ب بعدم هیچکاری دستت نمیدم تا منت نذاری

درصورتی من اصلا قصدم منت گذاشتن نبود چون اینکارا رو بهاطر زندکی خودم میکنم فقط خیلی سخت بود واسم شنیدن اون حرفا

امروز صبح زنگ زده ب خواهرش گفنه برو بانک دنبال فلان کار من

به من نگفنه

خواهرش بهم زنگ زد گفت مدارک رو میاری ؟خیلی جلو خواهرش خجالت کشیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با شماست و اشتباه شما اینجا هست که بعد از سه روز ناراحتیتون رو ابراز کردید 

همون زمان بعد از اینکه اروم تر شدید،باید میگفتید و درموردش حرف میزد و الان هم دیر نشده بعضی از نشونه ها کافیه فقط یکبار ببینی و بفهمی اون طرف مناسب نیست 

خیلی بیشتر رو زندگی با پارتنرت فکر کن و از یه مشاور حتما کمک بگیر

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

خوبی که از حد بگذرد ...

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

اسی ببخشید ولی مقصر خودتی ک همه کارای نامزدتو ب دوش میکشی... 

در ضمن اینطوری بی مسئولیت میشه بذا یکم سختی بکشه

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
اسی ببخشید ولی مقصر خودتی ک همه کارای نامزدتو ب دوش میکشی...  در ضمن اینطوری بی مسئولیت میشه ب ...

میدونم نمیرسه انجام بده وگرنه خودش میرفت

گفت ب درک ک ناراحت شدی راست گفتم از این ب بعدم هیچکاری دستت نمیدم تا منت نذاری درصورتی من اصلا قصدم ...

چرا خجالت یه مدت تحویلش نگیر و بیشتر به زندگی کردن باهاش فکر کن

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

تقصیر خودته ازبس کاراشو کردی زیاد خواه شده فکر میکنه توهمش باید حواست باشه تو همش باید کاراشو بکنی قدرنشناسه بهش بگو من دیگ اینکارارو نمیکنم اینجور جاها نمیرم سختمه دیگه هیچکاری براش نکن زیاده خواهش کردی 

گفت ب درک ک ناراحت شدی راست گفتم از این ب بعدم هیچکاری دستت نمیدم تا منت نذاری درصورتی من اصلا قصدم ...

خیلی پرروعه چرا خجالت بکشی اصلا براش انجام نده بهتر مگه حمالشی وقتی قدر کاراتو نمیدونه توام هیچکاری نکن 

بخدا وقتی این حرفو بهم زد روز بعدش سوار ماشین شدم نمیفهمیدم کجام ۵ ساعت تو شهر چرخیدم و اشک ریختم

خییییلی رو دلم سنگینی کرد حرفش