2777
2789
عنوان

خانما ببینین حق با منه یا نامزدم😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 80 پست
سلام. شما بهترین کاری که میتونستین برای زندگیتون انجام بدین رو انجام دادی. آفرین. شما عالی عمل کردی ...

ممنون از وقتی که گذاشتین عزیزم 

حرفاتون خیلی درسته🙏🏻سعی میکنم از راهنماییتون استفاده کنم

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹
میگه بقیه انجام بدن اونا هم میفهمم میگن مگ زنش مرده یا انقذ بی عرضه اس نمیتونه از پس کارا زندگیش بر ...

نه خیلی هر کاری گفت انجام بده. نه انجام نده.

یه سری کارها رو یکی دو بار انجام دادی بگو بعدش برام سخته. محیط ش مردونه ست. خودش باید بفهمه چی میگی... به قول خودت داری کمک میکنی به زندگیت. ولی خب اگه دیدی ارزش دیگه نداره و مدام داره این قلدر بازی هاش تکرار میشه کم کم کنار بکش.

منتظر شکست ش نباش. چون اگه بشکنه اونموقع زندگیتون کلا خراب میشه. بهش بگو من برام سخته. یه کم میتونم یه موقع هایی نمیتونم. شاید متعادل بشه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا قهر کردن بلد نیستم😓دلخوریم رو میگم و بعد جمش میکنم که  طرف بفهمه ناراحتم دیگ تکرارش نک ...

گاهی قهر کردن خیلی چیزارو درست میکنه 

ن همیشه اما گاهی لازمه 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

میگه بقیه انجام بدن اونا هم میفهمم میگن مگ زنش مرده یا انقذ بی عرضه اس نمیتونه از پس کارا زندگیش بر ...

ابنا فقط تفکر توه عزیزم 

هیچ زنی این کارارو نمیکنه 

اتفاقا میگن ایول چ زن زرنگیه ن ک بگن زنش پخمس خنگه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ابنا فقط تفکر توه عزیزم 

هیچ زنی این کارارو نمیکنه 

اتفاقا میگن ایول چ زن زرنگیه قدر خودشو میدونه زبله ن ک بگن زنش پخمس خنگه