2777
2789
عنوان

خانما ببینین حق با منه یا نامزدم😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 80 پست

غلط کرده شوهرت بگو بیا باهم بریم جرش بدیم 

این مرد زور ندیده چ غلطا چ حرفا ازاین ببعد کاراشو نکن کوربشههههه خودش بره کاراشو بکنه تاقدر تورو بدونه 

بگو دیگه چکار باید برات میکردم نمک نشناس 

یعنی تابحال تو چیزیوفراموش نکردی

بعدشم ازاین ببعد هرجا یچیزی فراموش کرد همین حرف خودشو توسرش بکوب بگو از اینکه باهات ازدواج کردم پشیمونم مرد براین خنگی نوبره والا کاش شوهرمنم مثل شوهرای دیگه یذره خدابهش عقل میداد😁😁😁

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا وقتی این حرفو بهم زد روز بعدش سوار ماشین شدم نمیفهمیدم کجام ۵ ساعت تو شهر چرخیدم و اشک ریختم خ ...

غصه نخور الان که شناختیش دیگه خودتو تو کاراش دخالت نده بزار آویزون این و اون باشه خودش میفهمه چ اشتباهی کرده 

گفت ب درک ک ناراحت شدی راست گفتم از این ب بعدم هیچکاری دستت نمیدم تا منت نذاری درصورتی من اصلا قصدم ...

ب درک اسفل الصافین ک مبخواد بده بخواهرش یانده 

چ پرو چ طلبکار

تقصیراز توه ک انقد بهش رو دادی و پرووش کردی 

انگار خرکیه 

ببخشیدا فاتجه ب همچین مردایی صدسال سیاه نمیخوام ریخت نکرشونو ببینم امثال اینارو

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

حق با شماست و اشتباه شما اینجا هست که بعد از سه روز ناراحتیتون رو ابراز کردید  همون زمان بعد ا ...

من موقعی عصبی ام خیلی پرخاشگر میشم مشاورم گفنه موقه عصبانیت چیزی نگو بذار اروم بشی

الانم میفهمم اک همون لحظه حرف میزدم دعوای خیلی بدی میشد صبر کردم اروم بشم😔

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹
بخدا وقتی این حرفو بهم زد روز بعدش سوار ماشین شدم نمیفهمیدم کجام ۵ ساعت تو شهر چرخیدم و اشک ریختم خ ...

الهی بگردم بره گمشه بابا بخدالیاقت تورو نداره

ب درک اسفل الصافین ک مبخواد بده بخواهرش یانده  چ پرو چ طلبکار تقصیراز توه ک انقد بهش رو دادی ...

بخدا به یکی از خواسته هاش حتی نه نگفتم 

واقعا برای خودم متاسفم

الانم اون فاز قهر و‌ناراحتی برداشته میگه تو منت سر من گذاشتی

من موقعی عصبی ام خیلی پرخاشگر میشم مشاورم گفنه موقه عصبانیت چیزی نگو بذار اروم بشی الانم میفهمم اک ...

پس الان با مشاورت صبحت کن 

و یه تصمیم قطعی بگیر 

فقط یکبار زندگی میکنی هااا 

سعی کن با ادم درستی باشی

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
غلط کرده شوهرت بگو بیا باهم بریم جرش بدیم  این مرد زور ندیده چ غلطا چ حرفا ازاین ببعد کاراشو ن ...

از این به بعد کاری انجام نمیدم واسش

میخوام بیینم تا کی میخواد بع اینو اون رو بزنه و اویزونشون باشه

بخدا به یکی از خواسته هاش حتی نه نگفتم  واقعا برای خودم متاسفم الانم اون فاز قهر و‌ ...

بره گمشه بابا بگو ازبس ادمی ازبس خوبی ماهم ازتوانسانیتو یادمیگیریم 

من شوهرم ازاین غلطا کنه یلحظم پاش نمیمونم اصلا انقد بهش روندادم ک چنین غلطی کنه 

هیچوقتم کار مردارو انجام نده 

بگو توراست میگی اشتباه ازمنه اگ خودت کورمیشدی کاراتو میکردی الان برامن زبون درنمیاوردی تقصیراز منه ک تورو پرو کردم کدوم زنیه ک تورو تحمل کنه این منم ک تورو دارم تحمل میکنم چکار کردی برام ک زبونت یمتر درازه چ گلی بسرم زدی ک بخودم افتخار کنم 

از این به بعد کاری انجام نمیدم واسش میخوام بیینم تا کی میخواد بع اینو اون رو بزنه و اویزونشون باشه

ن اصلااااا ابدااااا اتجام نده 

بره گمشه بابا بگو ازبس ادمی ازبس خوبی ماهم ازتوانسانیتو یادمیگیریم  من شوهرم ازاین غلطا کنه یل ...

تو همه ی موارد خوبه ادم بذی نیست خیلی زحمت کشه بهترین ماشین‌و لباس و‌گوشی  و امکانات رو واسم میگیره ولی شرایط کاریش جوریه که اصلا خیلی کم تو شهره روزایی ام که هست استراحت میکنه از خستگی بیهوش میشه من درکش میکنم ک نمیرسه کارا رو انجام بده با جون و دل انجام میدادم ولی خیلی واسم سخته ک کارمو بی اززش میکنه تیکه میندازه

واقعا قلبم هزار تیکه شده

توام بهش برمیگشتی میگفتی وقتی تورو میبینم بامردای دیگه مقایست میکنم  اززندگی ناامید میشم چراانقد نمک نشناس و بی لیاقتی چراانقد حال بهم زنی