بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وااااای عزیزم شما که اپراتور بودی من خیلی مشتاقم بدونم که به مایی که میریم لیزر چه حسی دارید؟ چون وا ...
اوایل واسم خیلی بد بود . اینکه خصوصی ترین قسمت بدن یک شخص رو ببینم . ولی بعد تقریب یک هفته واسم عادی شد . فقط به دید یک شغل و حرفه بهش نگاه میکنم . همین . نث پزشک . ولی اون پرستیژ حرفه ایی داره . و پول و شوهر تحصیل کرده و ماشین و خونه ......من ندارم
دو روز مونده باید بکنی که یه کوچولو در بیاد و لیزر جواب بده و گرنه انگهر داری به پوستت میزنی و اینکه روز لیزر حمام نرو چون پوستت حساس میشه درد هم نداره درجه داره هر درجه ای که میتونی تحمل کنی همون و ادامه میده
ببخشید ریپ میزنم عزیزم حیف این حیا درونت نیست؟؟ چون دیدن عورت حرامه و خب واقعا یک لیزر ارزش نداره آ ...
خواهش میکنم گلم اینجا سایت عمومی هست همه به همدیگه نظر میدیم🌹
من اصلا شخص مذهبی نیستم و به حرام بودن این اعتقادی ندارم و این همه آدم هم انجام میدن و روزانه چندین تا هم تاپیک اینجا می بینیم ولی واقعا اولین بار از اینکه یک شخص دیگه ای ببینه یکم حس خجالت داشتم ولب بعدش دیگه عادت کردم و اینکه اگه شما هم بری میبینی که آدم چقدررررر راحت میشه و اصلا چیز بی ارزشی نیست همین که دیگه تو حموم قرار نیست ژیلت بکشم خودش واسم یه دنیا ارزش داره