2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 136 پست
ببخشید ریپ میزنم عزیزم حیف این حیا درونت نیست؟؟ چون دیدن عورت حرامه و خب واقعا یک لیزر ارزش نداره آ ...

😐 با خوندن این پست دیگه نیازی به لیزر ندارم

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای عزیزم شما که اپراتور بودی من خیلی مشتاقم بدونم که به مایی که میریم لیزر چه حسی دارید؟ چون وا ...

اوایل واسم خیلی بد بود . اینکه خصوصی ترین قسمت بدن یک شخص رو ببینم . ولی بعد تقریب یک هفته واسم عادی شد . فقط به دید یک شغل و حرفه بهش نگاه میکنم . همین . نث پزشک . ولی اون پرستیژ حرفه ایی داره . و پول و شوهر تحصیل کرده و ماشین و خونه ......من  ندارم

خودشون گفتن نمیدونم یعنی همون روز بکنم؟؟؟ 

دو روز مونده باید بکنی که یه کوچولو در بیاد و لیزر جواب بده و گرنه انگهر داری به پوستت میزنی و اینکه روز لیزر حمام نرو چون پوستت حساس میشه درد هم نداره درجه داره هر درجه ای که میتونی تحمل کنی همون و ادامه میده

ببخشید ریپ میزنم عزیزم حیف این حیا درونت نیست؟؟ چون دیدن عورت حرامه و خب واقعا یک لیزر ارزش نداره آ ...

خواهش میکنم گلم اینجا سایت عمومی هست همه به همدیگه نظر میدیم🌹

من اصلا شخص مذهبی نیستم و به حرام بودن این اعتقادی ندارم و این همه آدم هم انجام میدن و روزانه چندین تا هم تاپیک اینجا می بینیم  ولی واقعا اولین بار از اینکه یک شخص دیگه ای ببینه یکم حس خجالت داشتم ولب بعدش دیگه عادت کردم و اینکه اگه شما هم بری میبینی که آدم چقدررررر راحت میشه و اصلا چیز بی ارزشی نیست همین که دیگه تو حموم قرار نیست ژیلت بکشم خودش واسم یه دنیا ارزش داره 

آره کولینک یا خنک کننده. چون لیزر باعث داغ شدن هندپیس میشه و درد رو زیادتر میکنه . الان دیگه اگه لیز ...

عزیزم ببخشید یه سوال داشتم ازت 

من بورم .حدودا ۱۴ جلسس دارم میرم لیزر برای بکینی 

قسمت بالاش که کلا مو نداره دیگه ولی قسمت لبه هاش موهاش هست 

بنظرتون چند جلسه دیگه باید برم ؟و اینکه هر ماه برم ؟

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
اوایل واسم خیلی بد بود . اینکه خصوصی ترین قسمت بدن یک شخص رو ببینم . ولی بعد تقریب یک هفته واسم عادی ...

من ۴۰ سالمه دوتا زایمان داشتم قسمت خصوصی من خیلی شل شده میخوام ببینم همه تو این سن همینن؟

بعضی وقتا که مراجع زیاده و پشت سر هم میشینن هندپیس داغ میشه . اگه نتونستین تحمل کنین به اپراتور بگید ...

ارره مشتریاشون پشت سرهمه اخه شلوغه وقت نمیدن که تاخنک شه 🥺🥺😣 یعنی برا همینه ؟؟

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
بعد از اتمام جلسات لیزر . ۲ ماه بعد باید مجدد برید . و ازون ببعد ۲ تا ۳ ماه باید برید و بعد ازون بای ...

اره رفتم این زیر چانه رو دوباره دارم میرم باز ۳ماه رفتم دوباره الان ۴۰روز به بعد درآمده انگار از هرمون هام هستش نتیجه نمیگیره 

فقط قسمت هایی که موی زیر دارن باید لیزر بشن . اگه قسمت های دیگه لیزر شه باعث تحریک ریشه مو و رشد موی ...

این زیر چانم زبر بود خود به خود قسمت های دیگه تحریک شده الان دردسر شده برام 🥴🥴🥴

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز