2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 136 پست
موهای نازک مث موی کرکی بچه تاثیری نداره . واسه صورت فقط واسه اونایی که  حالت ریش مردونه دارن تا ...

ایشالا که تبلیغ نباشه، کمتر هزینه کنم😄 بازم ممنون بابت راهنماییتون 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

موهای نازک مث موی کرکی بچه تاثیری نداره . واسه صورت فقط واسه اونایی که  حالت ریش مردونه دارن تا ...

من زیر چانم رو لیزر کردم با چند قسمت بدنم بعد ۴۰روز درامد ۸جلسه رفتم و زیر چانه از قسمت های دیگه ش درامد نزدیک گلو 😪😪😪😪🤧

شب قبل شیو کن . درد داره ولی خیلی کوچولو از اپیلاسیون کمتره . بعدم پماد زایلاپی بزن روش پلاستیک بکش ...

اول پماد بزنیم یا بعد اینکه لیزر تموم شد بزنیم؟ 

پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات می‌فرستی😘
یه روز قبلش، به من گفتن برای نتیجه گیری بهتر بی حسی نزن، منم نزدم بجاش کلینیکو گذاشته بودم روسرم😆فر ...

تو این سه جلسه موهات کمتر شده ؟

منم میخوام برم نمیدونم جلسه چندم به بعد دیگه درنمیان

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
شب قبل شیو کن . درد داره ولی خیلی کوچولو از اپیلاسیون کمتره . بعدم پماد زایلاپی بزن روش پلاستیک بکش ...

قبل لیزر باید آزمایش خاصی داد ؟؟

ک بدونیم روی ما تاثیر داره یا نه

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
من چرا رفتم لیزر ۸جلسه ولی برای من فایده تداشت برگشت و اسم دستگاه الکساندرا

بعد از اتمام جلسات لیزر . ۲ ماه بعد باید مجدد برید . و ازون ببعد ۲ تا ۳ ماه باید برید و بعد ازون باید از اپراتور بپرید که یاداور چند ماه یکبار هست . 

شما یاداور رفتین ؟ 

من زیر چانم رو لیزر کردم با چند قسمت بدنم بعد ۴۰روز درامد ۸جلسه رفتم و زیر چانه از قسمت های دیگه ش د ...

فقط قسمت هایی که موی زیر دارن باید لیزر بشن . اگه قسمت های دیگه لیزر شه باعث تحریک ریشه مو و رشد موی زبر میشه .