2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 136 پست
موهای نازک مث موی کرکی بچه تاثیری نداره . واسه صورت فقط واسه اونایی که  حالت ریش مردونه دارن تا ...

ایشالا که تبلیغ نباشه، کمتر هزینه کنم😄 بازم ممنون بابت راهنماییتون 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

موهای نازک مث موی کرکی بچه تاثیری نداره . واسه صورت فقط واسه اونایی که  حالت ریش مردونه دارن تا ...

من زیر چانم رو لیزر کردم با چند قسمت بدنم بعد ۴۰روز درامد ۸جلسه رفتم و زیر چانه از قسمت های دیگه ش درامد نزدیک گلو 😪😪😪😪🤧

شب قبل شیو کن . درد داره ولی خیلی کوچولو از اپیلاسیون کمتره . بعدم پماد زایلاپی بزن روش پلاستیک بکش ...

اول پماد بزنیم یا بعد اینکه لیزر تموم شد بزنیم؟ 

پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات می‌فرستی😘
یه روز قبلش، به من گفتن برای نتیجه گیری بهتر بی حسی نزن، منم نزدم بجاش کلینیکو گذاشته بودم روسرم😆فر ...

تو این سه جلسه موهات کمتر شده ؟

منم میخوام برم نمیدونم جلسه چندم به بعد دیگه درنمیان

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
شب قبل شیو کن . درد داره ولی خیلی کوچولو از اپیلاسیون کمتره . بعدم پماد زایلاپی بزن روش پلاستیک بکش ...

قبل لیزر باید آزمایش خاصی داد ؟؟

ک بدونیم روی ما تاثیر داره یا نه

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
من چرا رفتم لیزر ۸جلسه ولی برای من فایده تداشت برگشت و اسم دستگاه الکساندرا

بعد از اتمام جلسات لیزر . ۲ ماه بعد باید مجدد برید . و ازون ببعد ۲ تا ۳ ماه باید برید و بعد ازون باید از اپراتور بپرید که یاداور چند ماه یکبار هست . 

شما یاداور رفتین ؟ 

من زیر چانم رو لیزر کردم با چند قسمت بدنم بعد ۴۰روز درامد ۸جلسه رفتم و زیر چانه از قسمت های دیگه ش د ...

فقط قسمت هایی که موی زیر دارن باید لیزر بشن . اگه قسمت های دیگه لیزر شه باعث تحریک ریشه مو و رشد موی زبر میشه . 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز