2777
2789
عنوان

لیزر

2953 بازدید | 136 پست

سلام بچه ها من دوشنبه میخوام برم لیزر بیکنی اصلا تجربه ندارم خودشون گفتن دو روز مونده شیو کن نگفتن. بیحسی بزن یا چی میترسم 

درد داره؟؟؟ 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دوروز مونده شیو کنم شبیه جوجه تیغی میشه وقتی برم

خودشون گفتن نمیدونم یعنی همون روز بکنم؟؟؟ 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

درد داره ولی تااون حد نیست نهایت ۲دیقه طول بکشه نمیتونی تحمل کنی؟

البته من نرفتم منم یه ادم ترسو هستم 😀میخام برم میترسم نتیجه نگیرم الکی پول بدم دستگاهش چیه

منم میخواستم انجام بدم نوشته باعث زگیل ناحیه تناسلی میشه

من خیلی پرموام میخوام خلاص شم دیگه توکل به خدا😅

نه زیاد درد نداره قابل تحمله مثل اینه که کش های ریزی رو بزنن بهت من این حسو داشتم

بیحسی میزنن خودشون یا ن؟ 

خودشون گفتن نمیدونم یعنی همون روز بکنم؟؟؟ 

من الان ۴ جلسه میرم لیزر بیکینی و زیر بغل همون روز شیو میکنم من چون خیلی ترسیدم و استرس داشتم برا دردش اذیت شدم ولی یه لحظه کوچولو یه سوزش کمی داره 

درد داره ولی تااون حد نیست نهایت ۲دیقه طول بکشه نمیتونی تحمل کنی؟ البته من نرفتم منم یه ادم ترسو هس ...

اسم دستگاهو گفت ولی یادم نیس😅

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز