2777
2789
عنوان

یک زن عجیب

282 بازدید | 20 پست

سلام خانوما

دیروز دوتا زن تقریبا شصت ساله جایی دیدم

داشتیم باهم صحبت میکردیم

راجبه گرونی و ...

یکی از زنا که اسمشو میزارم A ازم پرسید بچه داری؟

اون خانم دومی که اسمشو میزارم B روبه A گفت : آره پسر داره

منم متعجب با دهن باز گفتم بله درسته

خانم A گفت دیگه بچه دار نشو تو این گرونی خوب نیس ادم بچه دار بشه

خانم B برگشت با اشاره به من به اون خانم کفت اینکه خ.دش بارداره😯😯😯

من هاج و واج نگاش میگردم چون فقط ۵ هفتمه

و ادامه داد تو شکمت پسره

حالا که اونارو درست گفت بنظرت جنسیت جنین هم درسته؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اره درسته معمولا هرچی بچه اول باشه بچه دومن همونه به ندرت مخالف هممیشن

واقعا؟؟

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

بعضی ها حس قوی دارن

ماهم یه همسایه داشتیم جنسیت بچه هام میگفت درست درمیومد

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻🌟/هدف دوم 65🤌🏼🌟/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

اره درسته معمولا هرچی بچه اول باشه بچه دومن همونه به ندرت مخالف هممیشن

من و سه تا خواهر برادرام و سه تا جاریم هممون جنسیت بچه اول و دوممون فرق می کنه😅😅

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز