2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 136 پست
قبل لیزر باید آزمایش خاصی داد ؟؟ ک بدونیم روی ما تاثیر داره یا نه

نه اصلا . معمولا روی موهای هورمونی تاثیر زیادی نداره . خودت بهتر میدونی رشد موهات هرمونیه یا نه . داروی خاصی مصرف نیکنی یا حالت مردانه مو در میاری ؟ مث ریش زیر یا کم پشتی جلوی موی سر  یا این طور چیزا 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه اصلا . معمولا روی موهای هورمونی تاثیر زیادی نداره . خودت بهتر میدونی رشد موهات هرمونیه یا نه . دا ...

نع ولا هیج 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
من خیلی پرموام و وسط سینه هام و روی سینه هامم مو دارم. برای من اثر داره؟؟؟ چون دوستان گفتن اثر ندار ...

بله . ولی بازم از اپراتور بپرسس . 

من خودم دستم از ارنج به بالا چون بلند بود ولی نرم . یکم هم بور . زیاد تاثیر نداشت 

منم میخواستم انجام بدم نوشته باعث زگیل ناحیه تناسلی میشه

باید سری دستگاه روعوض کنن

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...

من  خودم خیلی دوست داشتم که دستگاهش رو بخرم ولی خیلی گرونه . من میخاستم آلما بخرم ۲۷۵ ملیون هست . هرچی حساب کتاب کردم نشد . 

دعا کنین بتونم بخرم . خیلی دلم میخاد . الان دستگاه مال کس دیگه یی بود  . من فقط اپراتور بودم 

من برای صورتم میرم

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
شب قبل شیو کن . درد داره ولی خیلی کوچولو از اپیلاسیون کمتره . بعدم پماد زایلاپی بزن روش پلاستیک بکش ...

وااااای عزیزم شما که اپراتور بودی من خیلی مشتاقم بدونم که به مایی که میریم لیزر چه حسی دارید؟ چون واقعا هممون از اپراتور ها خجالت میکشیم 

دوست گلم دو روز دیره منم لیزر میرم ...مثلا اگ نوبتم ظهر باش شب قبل اخرشب شیو میکنم فقققط با تیغ و ژیلت...اگ نوبت برا شب بده صب زود شیو میکنم بی حسی دیگ جلسه اولته بزن...و اینک سعی کن قشنگ تمیز تاجای ک میتونی خوب شیو کنی تا دردش کمترباش جلسه اول دوم سوزش داره من ک بدون بی حسی رفتم

منم مثل توام خجالتی ولی واقعا دیگه خسته شدم ازمو بدشم میخوام رنگشم روشن بشه اقایی کیف کنه🤣🤣

ببخشید عزیزم گفتم بگم شاید یک درصد ندونی

قسمت زیر شورت عورت حساب میشه و دیدنش برای کسی غیر همسر یا در مواردی که خطر جانی برای زن باشه حرامه  

اگه هفته ای دوبار پودر موبر بزنی همیشه تمیزی

البته موم هم اکه بلد باشی میتونی خودت بزنی

وااااای عزیزم شما که اپراتور بودی من خیلی مشتاقم بدونم که به مایی که میریم لیزر چه حسی دارید؟ چون وا ...

ببخشید ریپ میزنم

عزیزم حیف این حیا درونت نیست؟؟ چون دیدن عورت حرامه و خب واقعا یک لیزر ارزش نداره آدم کاری که خدا راضب نیست انجام بده...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

چرا اینطوری شد

mari_j | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز