قبل لیزر باید آزمایش خاصی داد ؟؟ ک بدونیم روی ما تاثیر داره یا نه
نه اصلا . معمولا روی موهای هورمونی تاثیر زیادی نداره . خودت بهتر میدونی رشد موهات هرمونیه یا نه . داروی خاصی مصرف نیکنی یا حالت مردانه مو در میاری ؟ مث ریش زیر یا کم پشتی جلوی موی سر یا این طور چیزا
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه اصلا . معمولا روی موهای هورمونی تاثیر زیادی نداره . خودت بهتر میدونی رشد موهات هرمونیه یا نه . دا ...
نع ولا هیج
تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
دوست گلم دو روز دیره منم لیزر میرم ...مثلا اگ نوبتم ظهر باش شب قبل اخرشب شیو میکنم فقققط با تیغ و ژیلت...اگ نوبت برا شب بده صب زود شیو میکنم بی حسی دیگ جلسه اولته بزن...و اینک سعی کن قشنگ تمیز تاجای ک میتونی خوب شیو کنی تا دردش کمترباش جلسه اول دوم سوزش داره من ک بدون بی حسی رفتم