راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وااااای عزیزم شما که اپراتور بودی من خیلی مشتاقم بدونم که به مایی که میریم لیزر چه حسی دارید؟ چون وا ...
اوایل واسم خیلی بد بود . اینکه خصوصی ترین قسمت بدن یک شخص رو ببینم . ولی بعد تقریب یک هفته واسم عادی شد . فقط به دید یک شغل و حرفه بهش نگاه میکنم . همین . نث پزشک . ولی اون پرستیژ حرفه ایی داره . و پول و شوهر تحصیل کرده و ماشین و خونه ......من ندارم
دو روز مونده باید بکنی که یه کوچولو در بیاد و لیزر جواب بده و گرنه انگهر داری به پوستت میزنی و اینکه روز لیزر حمام نرو چون پوستت حساس میشه درد هم نداره درجه داره هر درجه ای که میتونی تحمل کنی همون و ادامه میده
ببخشید ریپ میزنم عزیزم حیف این حیا درونت نیست؟؟ چون دیدن عورت حرامه و خب واقعا یک لیزر ارزش نداره آ ...
خواهش میکنم گلم اینجا سایت عمومی هست همه به همدیگه نظر میدیم🌹
من اصلا شخص مذهبی نیستم و به حرام بودن این اعتقادی ندارم و این همه آدم هم انجام میدن و روزانه چندین تا هم تاپیک اینجا می بینیم ولی واقعا اولین بار از اینکه یک شخص دیگه ای ببینه یکم حس خجالت داشتم ولب بعدش دیگه عادت کردم و اینکه اگه شما هم بری میبینی که آدم چقدررررر راحت میشه و اصلا چیز بی ارزشی نیست همین که دیگه تو حموم قرار نیست ژیلت بکشم خودش واسم یه دنیا ارزش داره