2777
2789
عنوان

بچه داری

305 بازدید | 35 پست

سلام خانوما

من پسرم یه ماهه دیگ یک سالش تموم میشه.باور کنین دیگ از زندگیم خستم خیلی سخت بوده بچه داری.ینی رو روابط من و شوهرمم باعث شده.شوهرم همش بهم توجه میکرد دائم تو بغلش بودم حرفای عاشقانه ولی الان ک از سرکار میاد بچرو بغل میکنه من خودم بزور میرم بغلش. دیگ خسته شدم خیلی کم بهم توجه میکنه میترسم وقتی بزرگتر شد و خیلی چیزارو فهمید شوهرم حتی بهم دستم نزنه بگه زشته.دیگ یه جوری شدم ک هی سوالات مزخرف از شوهرم میپرسم تا جوابمو بده و کمی نگام کنه و باهام حرف بزنه.ینی با وجود پسرم اصلا نمیشه رابطه داشته باشیم یا حتی بغلم کنه زود میاد و میگ منو بغل کنین.😑حتما میگین دیونه شدم و ب بچم حسودیم میشه .تو رو خدا بگید تا کی تا چه سنی اینجوری؟دیگ تمام توجهات شوهرم با پسرمه. دیگ یدونه لپ کشیدنم لپ پسرمو میکشه .من دیگ هیچم.😔میگم ب خودش میگ مگه بچه ای حسودی میکنی؟😒

خلاصه  ک دلم خیلی گرفته.از همه چی دیگ دارم می‌گذرم بخاطر پسرم تفریحاتم.خابم.شوهرم.خودم.زندگیم همه چیم😑بهم بگین اگ ۱۰ سالش هم بشه چجوری میشه زندگی؟شوهرم توجه میکنه بهم؟با خودم میگم شاید بچس و اون بیشتر ب توجه نیاز داره .ولی میگم فردام بزرگ شه شوهرم حتی دستشم نمیزاره رو شونم و میگ عیب پیشش😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دختر یکساله دارم،وضعیت خونه ماهم همینه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

وای تو چقد منی شوهر منم اینجوریه و همینطور یه ماه دیگه یه سالش تموم میشه😊

اولاش منم همچین حسی داشتم ولی الان کم کم عادت کردم به این رفتارا منم از شوهرم سرد شدم درست عین اون رفتار میکنم همش با بچه توهم اینکار بکن🙂

منم غیر ممکن فکر کنم

بخدا که وضع ما هم همینه،بچه ۱۳ ماهه دارم

از زندگیم خسته ام،زندگیم نابود شده انگار.

از صبح تا شب چند کلمه بیشتر با هم حرف نمیزنیم ما که عشقمون و تفریحاتمون زبانزد بود.

حتی ماه به ماه رابطه هم نداریم دیگه

حاضر بودم همه چیزمو بدم شوهرم انقد توجه کنه به بچم

به شما هم توجه نمیکنه؟

بنظر من شوهرای قدیم به زنشون بیشتر توجه میکردن تا بچه ولی امروزی ها 

مال شما بچتون چند سالشه؟

اول خودت و شوهرت بعد بچت

من حس میکنم تو خودت رو فراموش کردی 

خودت رو وقف بچت کردی

این هم در همسرت ب وجود اومده ک شمارو نبینه

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
پس چه میشه کرد

عزیزم رابطه جنسیتون سرجاشه؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز