2777
2789
عنوان

بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 35 پست
وای تو چقد منی شوهر منم اینجوریه و همینطور یه ماه دیگه یه سالش تموم میشه😊 اولاش منم همچین حسی داشت ...

نمیشه آخه خیلی وابستشم😔بهش نمیگما ولی تو خودم میشکنم فقط یبار بهش گفتم شب حس میکنی توجهت بهم کم شده اونم بهم گف ک توجهات پسرم تموم شد حالا تو شروع کردی؟بعدش بغلم کرد و خابید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیشه آخه خیلی وابستشم😔بهش نمیگما ولی تو خودم میشکنم فقط یبار بهش گفتم شب حس میکنی توجهت بهم کم شده ...

بنظرم خودمون باید دوباره اون گرما و حرارت رو ایجاد کنیم نه اینکه از مردا بخوایم

بخدا که وضع ما هم همینه،بچه ۱۳ ماهه دارم از زندگیم خسته ام،زندگیم نابود شده انگار. از صبح تا شب چن ...

ببین عزیزم جز اینکه توهم همه فکر و ذکر و توجهت به بچه باشه چاره ای نیست چون این مردا درست بشو نیستن من چند باری مستقیم بهش گفتم اذیت میشم بمن توجه نداری و....ولی مگه به گوشش میره؟نه باز همون رفتار توهم اینجوری باش

برعکس کلا خودم از شوهرم سرد شدم ،یعنی ماه تا ماه نیاد سراغم اینقدر خوشحال میشم🥴دخترم دو سال و چهارماهشه ،اینقدر از خودم و هیکل و دخترم ک نق میزنه خسته شدم که دلم میخواد فقط ولم کنه

اول خودت و شوهرت بعد بچت من حس میکنم تو خودت رو فراموش کردی  خودت رو وقف بچت کردی این هم در ...

آخه خیلی ب توجه نیاز داره من میگم من به بچم لریم شوهرمم ب من لرسه

رابطه ای ک هفته ای ۳ یا ۴ بار لود شده یکبار یا حتی نادر هفته.چون یا خسته ایم یا مهمونی.یا قهریم. یا ...

عزیزم اولویتو بذار رو رابطه شب،خواب بچت تنظیمه؟شیر شبشو قطع کردی؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
منم میخواستم امروز همین تاپیکو بزنم.بعد از بدنیا اومدن بچه زندگیم عوض شد و من تو زندگی گم شدم

وای منم داغونم.یا الکی سرچیزایی قهریم یا توجه ب بچه میکنیم و خودمون یادمون میره می‌بینیم ساعت ۱۲ و فردا سرکار میره

نمیشه آخه خیلی وابستشم😔بهش نمیگما ولی تو خودم میشکنم فقط یبار بهش گفتم شب حس میکنی توجهت بهم کم شده ...

میدونم عزیزم خیلی سخته واقعا درکه میکنم چون خودمم تو این شرایطم ولی ببین من الان وقتی قهر میکنم بجا اینکه ناز منو بکشه با بچه سرگرم میشه بوسش میکنه....در ۱ورتی که قبلا از دلم درمیاورد ولی از وقتی بچه اومده نه با اون بازی میکنه یادش میره 

بنظر من مردا فقط میخوان به یکی محبت کنن تا محبت ببینن بر عکس ما خانوما 

سخته ولی باید مثل خودش باشی تا کم کم به خودش بیاد

عزیزم اولویتو بذار رو رابطه شب،خواب بچت تنظیمه؟شیر شبشو قطع کردی؟

ن شب شیر میخاد ۳ بار تا صبح نمیتونم قطع کنم چون روزها نمیخوره فقط شب ها میخوره.اخه فردا میره سرکار و بچم دیر میخابه نمیشه

خب اگه رو این موضوع حساسه مگه حتما باید جلوی بچه بغلت کنه و خلوت ندارین/:

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز