2777
2789

دلم شکسته ازش ولی یه لحظه هم از فکرم بیرون نمیره هی باخودم میگم میره زن میگیره و اونو خوشبخت میکنه

از پارسال بهم پیشنهاد آشنایی داد زیر نظر خانوادم باهاش تلفنی با پیامک در ارتباط بودیم تا اینکه ۳ ماه بعدش کف دارم زنمو طلاق میدم به من به دروغ گفته بود که مجرده و من خیلی شکستم و کات کردم زنش دوساله رفته خونه باباش دررفت وآمد دادگاهن واسه طلاق

من رابطه روتموم کردم ولی دوباره برگشت و التماس که من دوست دارم ولی به بهانه های مختلف ازم پول گرفت وموقع پس دادن با دعوا و منتش ازش پس گرفتم

من خودم همسرم فوت شدن و یه دختر ۶ ساله دارم 

راهنمایی میکنین خواهرانه بگم بقیشو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو بار باطلاع خانوادم رفتم بیرون باهاش تا از روبرو باهاش حرف بزن دیدم به شدت سیگاریه و البته اهل مشروب 

اون روز هیچی واسم نخرید بخوریم یه کیک خرید داد به من بخورم منم نخوردم دیدم خسیس هم هس 

شغل ثابت نداره و بیشتر بیکاره

دو بار باطلاع خانوادم رفتم بیرون باهاش تا از روبرو باهاش حرف بزن دیدم به شدت سیگاریه و البته اهل مشر ...

اینارو جدی میگی ؟؟؟🤐🤐🤐🤐🤐

من رفتم 

بای🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

وا کدوم زنی با این خوشبخت میشه اخه

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
دو بار باطلاع خانوادم رفتم بیرون باهاش تا از روبرو باهاش حرف بزن دیدم به شدت سیگاریه و البته اهل مشر ...

دیگه ادامه نده و چیزی تعریف نکن.....تا همینجا که گفتی این آدم منبع عیب و ایراده.....دیگه دلت واسه چی تنگ میشه ؟ 

واسه یه آدم ناجور و به درد نخور

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 

تا اینکه عید از دست کاراس ناراحت شدم زود عصبی میشد سرم داد میزد ومنو بلاک میکرد ومیکف خدافظ چند بار این کار رو کرد و بخشیدم دفه آخر رفتم شمارمو عوض کردم تموم کردم اومده تو پیج قبلیم نوشته خودت نخواستی به هم برسیم 

ولی الان هی میرم چکش میکنم چیکار کنم انگار وابسته شدم