2777
2789
عنوان

شما باشید دلتون واسش تنگ میشه😔😔😔💔💔💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه خوشبخت شدن داره با اینجور آدمی😖😖

با خودم میگم شاید واسه من اونطوری بوده باکسی که ازدواج میکنه خوشبختش میونه ولی از یه طرفم میگم اگه میخواس خوشبخت کنم زنش چرا جدا شد

از شما بعیده اینقد بخوای ناپخته عمل کنی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
دیگه ادامه نده و چیزی تعریف نکن.....تا همینجا که گفتی این آدم منبع عیب و ایراده.....دیگه دلت واسه چی ...

از خودم بدم میاد هی نماز و قرآن میخونم تا یادم بره ولی انگار وابستم کرده بددهن بود دلم شکس ازش ولی با پرویی میگه تو نخواستی مال هم شیم

از خودم بدم میاد هی نماز و قرآن میخونم تا یادم بره ولی انگار وابستم کرده بددهن بود دلم شکس ازش ولی ب ...

نخواستی که نخواستی

خوب کردی که نخواستی

چون خواستنی نبود

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
مجردی هزار بار شرف داره به ازدواج با همچین ادمی چرا فکر میکنید حتما باید ازدواج کنید تحت هر شرایطی ...

من دلم نمیخواد ازدواج کنم با دخترم خوش بودم اون دوسال تمام ول کن من نبود و آخرش با دروغ خودشو جا داد تو زندگیم

ایشون فقط سوءاستفاده می خواست از شما بکنه...ببخشید که اینو میگم...الان انقدر دروغ زیاد شده که به هر کسی نمیشه اطمینان کرد...به هر حرفی که میزنن نمیشه حساب باز کرد...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
من دلم نمیخواد ازدواج کنم با دخترم خوش بودم اون دوسال تمام ول کن من نبود و آخرش با دروغ خودشو جا داد ...

به خدا لذت ببر از زندگیت با بچت

این  آدما فقط آویزونن باری که از دوشت برنمیدارن هیچ باز اضافه هم هستن

این یه حقیقته که اگه شما درامدی دارین و وضع ماایتون خوبه این مدل ادما چشمشون دنبال پولتونه

زندگی خودت و بچت رو جهنم نکن

قبول دارم جوونی و قطعا نیاز عاطفی داری

ان شاالله اونم به وقتش اگه اهل ازدواجی با آدم درست شرایطش پیش میاد

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
دو بار باطلاع خانوادم رفتم بیرون باهاش تا از روبرو باهاش حرف بزن دیدم به شدت سیگاریه و البته اهل مشر ...

اگه بلد بود کسی رو خوشبخت بکنه زنش رو خوشبخت میکرد.الکی خودتت رو گول نزن اون آدم خوبی نیست حالا خودتت به کنار بچت رو بدبخت نکن گناه داره

خدایا شکرت از صمیم قلب به خاطر همه چی هم داشته هام، هم نداشته هام