2777
2789
عنوان

شما باشید دلتون واسش تنگ میشه😔😔😔💔💔💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خودم بدم میاد هی نماز و قرآن میخونم تا یادم بره ولی انگار وابستم کرده بددهن بود دلم شکس ازش ولی ب ...

این آدم پول توروخواسته نه خودتو.مطمئن باش.ازکجامعلوم باهاش ازدواج کردی یه بلاسربچت نیاره؟

وقتی جهنم واقعی برای خودت دخترت ساخت میفهمی دلت باید تنگ میشد یا نه خوشی زده زیر دلت  این مرد پتانسیل بدبخت کردن هزار تا زن داره بعد توفکر میکنی میره یکی دیگه رو خوشبخت میکنه

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
مرسی عزیزم بابت حرفات که واقعا تکونم داد

یکی از فامیلامون حامله بود که شوهرش فوت کرد خونه داشت دیه شوهرم گذاشتن بانک تو روستا بود زمین وگاو اینا هم داشت خودش کار می‌کرد پدر ومادر خودش وشوهری نزدیکش بودن پسرش چهار سالش بود که خواستگار براش اومد گفت من بچت نگه میدارم دوستت دارم خوشبختت میکنم مجردم بود چند ماه که گذشت گفت پول دیه شوهرت بده باهاش کار کنم وگرنه بچت نمیخوام خودش بچش میزد فهمید حامله هم هست پدربزرگ یه روز که نوش اومده بود خونشون میبینه بدنش کبود نوه رو دیگه خودش نگه میداره یه پیرمرد وپیر زن هستن موقع مدرسه بچش بود آواره این خونه اون خونه بود بهش درس یاد بدن چون اونا سواد نداشتن مادرم دیگه نذاشت بچش ببین الان ازاون هم بچه داره یه بدبخت واقعی شده

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
از خودم بدم میاد هی نماز و قرآن میخونم تا یادم بره ولی انگار وابستم کرده بددهن بود دلم شکس ازش ولی ب ...

نماز و قرآن عالیه ولی در حال حاضر بهتره سرت را با کارهای مهیج تری گرم کنی ....باشگاه برو ، استخر ،کلاس زبان، نمیدونم شاغلی یا نه ....ولی اگه نیستی دنبال یاد گرفتن یه مهارت جدید باش

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
نماز و قرآن عالیه ولی در حال حاضر بهتره سرت را با کارهای مهیج تری گرم کنی ....باشگاه برو ، استخر ،کل ...

کلا سرگرمم صبح خودم دخترمو با ماشینم میبرم مدرسه برمیگردم تاهر درست میکنم خرید روزانه ی خونه رو میکنم ظهر میرم دخارمو میارم و بعداز ظهر هم مشغولم ولی هی میاد تو فکرم

کلا سرگرمم صبح خودم دخترمو با ماشینم میبرم مدرسه برمیگردم تاهر درست میکنم خرید روزانه ی خونه رو میکن ...

رک بهت بگم ،بهتون بر نخوره ....شما رسما کار زیادی انجام نمیدی که ذهنت مشغول باشه

و دقیقا به خاطر همین وقت اضافه زیاد داری 

یه بچه را میبری مدرسه و ناهار میپزی 

ذهنت را درگیر کن 

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
بله همین طوره بیشتر وقتها بیکارم این فکرا میاد سرم

خب بیکار نمون 

کلاس زبان برو 

خیاطی یاد بگیر 

درس بخون 

یا هر چیزی که علاقه داری