2777
2789
عنوان

شما باشید دلتون واسش تنگ میشه😔😔😔💔💔💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا لذت ببر از زندگیت با بچت این  آدما فقط آویزونن باری که از دوشت برنمیدارن هیچ باز اضافه ...

بله از لخاظ مالی خوبم خودم ماشین خونه دارم و حقوق

دخترم در رفاه کامله

اگه بلد بود کسی رو خوشبخت بکنه زنش رو خوشبخت میکرد.الکی خودتت رو گول نزن اون آدم خوبی نیست حالا خودت ...

بیتر به خاط بچم تموم کردم اول میگف دخترتو دوس دارم ولی آخریها هی میگف تو فقط به فکر بچتی اونو دوس داری

واقعا هم خودت هم دخترت رو بدبخت نکن همه چی داری با آرامش زندگیتو بکن ازدواج با این آقا یعنی بدبختی برا خودت و بچت فکر دخترت باش

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بله از لخاظ مالی خوبم خودم ماشین خونه دارم و حقوق دخترم در رفاه کامله

پس حواست خیلی به ادمایی که میان سمتت باشه عزیزم

واقعیت اینه که شرایط اقتصادی خوب نیست و خیلیا چشمشون دنبال همینه

به خودت و بچت مخصوصا بچت ظلم نکن

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
😂😂😂 خدا بگم چیکارت کنه دختر وسط اعصاب خورریم ازته دلم خندوندیم

انشالله همیشه بخندی 

ادم هارو تراز بذار ببین خوبیهاشون سنگینی می کنه یا بدیها

من‌بهت حق میدم ادم زنده زندگی می خواد هیجانات می خواد محبت می خواد ولی نه به هر قیمتی

انشالله همیشه بخندی  ادم هارو تراز بذار ببین خوبیهاشون سنگینی می کنه یا بدیها من‌بهت حق میدم ...

بله همین طوره چقد احتیاج داشتم به این حرفا که به خودم بیام یه دنیا ممنون