2789
عنوان

معلم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 36 پست
شما کدوم شهر هستین؟ همه جا قوانینشون همینه؟ کلیه؟ یا هرشهرفرق داره؟ منم دوس دارم همین که هستم باشم،ن ...

یزد هستم گلم، مدارس قرآنی خیلی سخت گیری میکنن، اما اموزش و پرورش و غیرانتفاعی اصلا،خودت باش و لذت ببر

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یزد هستم گلم، مدارس قرآنی خیلی سخت گیری میکنن، اما اموزش و پرورش و غیرانتفاعی اصلا،خودت باش و لذت بب ...

خیره انشاالله😍ممنونم، استرسم کمترشد

موفق باشین🌹

خیره انشاالله😍ممنونم، استرسم کمترشد موفق باشین🌹

خواهش میکنم، فقط آرایش شدید نکن گلم ،و سعی کن موهات پوشیده باشه چون دخترا خیلی زود الگو میگیرن 😁🌹

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
ممنونم، اخه من برای کارام رفته بودم اداره، مانتو بلند و با حجاب معمولی، ماسکم داشتم، یکی گف گزینش به ...

سعی کن مدتی چادری بشی همه جا

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

ممنونم، اخه من برای کارام رفته بودم اداره، مانتو بلند و با حجاب معمولی، ماسکم داشتم، یکی گف گزینش به ...

تا معلم نشدی چادری شو همین که حکمت زدن چادر بردار

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن