2789
عنوان

معلم شدن

1457 بازدید | 36 پست

سلام دوستان 

یه سوال داشتم، معلم ها حتما باید چادر بپوشن؟ حتی خارج از ساعت اداری؟ میتونن انگشتر طلا بپوشن؟ یا محل کار باید دربیارن؟ 

یکم راجب شرایط و قوانینشون میگین؟ اخه من مانتویی هستم و حجابم معمولیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا ما یه معلم داشتیم آرایش غلیظ میکرد بعد چادر هم میپوشید😐

اره دقیقا  

ابرو تتو آرایش غلیظ عینک دودی میزد با کلاس 

چادرم داش

یه صلوات برای امام زمان می‌فرستی ؟          درخواست دوستی ممنوع 
چادر  تو محل کار تو کلاس در میارن  اره بیرون بدون چادر میشه ولی لباسات لخت نباشه

برا گزینش با چادر برم یا بدون چادر؟ بعد نمیگن تو مانتویی هستی و با چادر اومدی ، یا اول با چادر اومدی بعد مانتویی شدی!

برا گزینش با چادر برم یا بدون چادر؟ بعد نمیگن تو مانتویی هستی و با چادر اومدی ، یا اول با چادر ...

بهتر مدتی همه جا چادر طاهر شی بعد از گزینش و زدن حکمت هر جور دوس داری بگرد بگو همیشه چادریم

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

عزیزم من معلمم، مانتویی ام، انگشتر و دستبند و هرچی دلت بخواد اکسسوری اویزون میکنم ،اما فرم مدرسه میپوشم، مدرسه های دولتی هستم، غیر دولتی ها اغلب فرم ندارن...

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹