2789
عنوان

معلم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 36 پست
 برا گزینش با چادر برم یا بدون چادر؟ بعد نمیگن تو مانتویی هستی و با چادر اومدی ، یا اول با چادر ...

نه نیاز نیست🙄🙄🙄 تعجب کردم!!!! مگه مدارس قرآنی هست؟

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام

هیچکدوم ازاینامشکلی نداره

چادرهم اختیاریه چه محیط مدرسه چه بیرون

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

اجباری نیست ولی خب داشتن داخل کیف ضرری نداره که فقط همراه باشه برای لحظه ی مبادا

من معلم بازرس میاد اصلن چادر سر نمیکنم با اینکه خودم چادریم و چادر میپوشم

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

برا گزینش با چادر برم یا بدون چادر؟ بعد نمیگن تو مانتویی هستی و با چادر اومدی ، یا اول با چادر ...

برای گزینش با چادر برو😑

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
اره دقیقا   ابرو تتو آرایش غلیظ عینک دودی میزد با کلاس  چادرم داش

نه مشکلم چادره که خارج از ساعت اداری اجباریه یا نه، انگشترم میپوشید؟ یا باید حلقه و طلاملاهام دربیارم؟ اون بنده خدا رسمی بود یا پیمانی؟ اخه یه معلم میگف تو بازار دیدنش که ارایش معمولی داشته و با مانتو بوده،گزینش خواستش و تعهد گرفته که با ارایش روئیت شدی! 

مامانمم که برا گزینش رفته بود ازش پرسیده بودن تو  عروسیا میرقصی یا نه؟ اهل ارایش هستی یا نه؟ مامانم گفته بود ارایش که همه دوست دارن، برا رقص هم بستگی به اهنگش داره،اگه قشنگ باشه اره میرقصم🤣 ولی کلا مامانم چادریه و اهل ارایش نیست ، حالا من نمیدونم شرایط و قوانینشون چیه

چادر لازم نیست هیچ جا بپوشه و طلا هم موردی نداره اما باید حجاب معمولی در محیط کار داشته باشه

ممنونم، اخه من برای کارام رفته بودم اداره، مانتو بلند و با حجاب معمولی، ماسکم داشتم، یکی گف گزینش بهت گیرمیده چادر نداشته باشی، دفعهبعد که دید منو به همه نشون میداد که این الان برا گزینش چادر پوشیده😐 

عزیزم من معلمم، مانتویی ام، انگشتر و دستبند و هرچی دلت بخواد اکسسوری اویزون میکنم ،اما فرم مدرسه میپ ...

شما کدوم شهر هستین؟ همه جا قوانینشون همینه؟ کلیه؟ یا هرشهرفرق داره؟ منم دوس دارم همین که هستم باشم،نه بخاطر شغلم خودمو تغییر بدم،فرم اداری بپوشم و سنگین رنگین برم و بیام