2777
2789
عنوان

زن ستیزی:/

| مشاهده متن کامل بحث + 3365 بازدید | 96 پست
فضای نی نی سایت خیلی سنتی هست و عجیب برعکس مابقی صفحات اجتماعی که تبادل نظر توش انجام میشه البته این ...

اینجا که ازادی بیان درش موجود میزنه

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این زن ستیزی نیست ...تصورش اینه دیگ زیاد نباید اهمیت داد بنظرم ............. اعتقادات فرق داره

از این جهت زن ستیزیه که شعور و عقل زن کمتر از مرد قلمداد میشه برای همین مرد اجازه تصمیم گیری برای زنش رو پیدا میکنه

وگرنه به نظر شما دلیل این که یک مرد به خودش اجازه میده تصمیم بگیره برای پوشش همسرش چیه؟

ایشون مگه قبل ازدواج اون زن رو ندیده؟

ارررره خیلی دیدم نمونه بارزش امروز صبح یکی میگف وظیفتونه صبح زود پاشین صبحلنه بدین شوهرتون

وظیفه نیست کلی اینکه بلند شی همراهش بهش صبحانه بدی بدرقش کنی  یامثلا در طول روز احوالشو بپرسید...

خیلییی نکته مثتی هست مثبت به توان پنججج

نیستم زن ستیز ابی روشن عین منسیتی برف میاد سریع ترکیه

😂😂

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

عزیزم ببین وظیفه نیست لطفه  حتما وظیفه خانم نیست مرد هم میتونه انجام بده هیچ اجبار یا ...

منم نمیگم وظیفه 

مامانای ما هرروز غذا درست میکنن خونه داری میکنن از رو وظیفشون نیست که 

کلا کار تو خونه باید تقسیم بشه هرکس یه گوشه کارو بگیره

اسم وظیفه حس قدردانی و‌‌‌..... از بین میبره

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

عزیزم نی نی سایت توییتر و اینستا نیست که روشن فکر باشن😑 اکثرن اینجا سنتی نگرن یه چیزی هم بگی میگن بچه ای یا عقلت نمیرسه و ما درست فکر میکنیم😐

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 
فرهنگا متفاوته اینجا به شدت خیلیا هنوز سنتی فکر میکنن  چیزایی میگن بعضیا که من اصلا تا قبل سا ...

مثلا؟

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
ارررره خیلی دیدم نمونه بارزش امروز صبح یکی میگف وظیفتونه صبح زود پاشین صبحلنه بدین شوهرتون

جدی؟

زن مجبور نیست اصلا اینکاروبکنه اگرم بکنه محبته نه وظیفه

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

فقط تو سایت نیست..همین ک زنی میدونه،طرف زن و بچه داره باز پاشو میکنه تو زندگی زن دیگ...یعنی چی🤐🤐🤐🤐؟؟این همه هوو از کجا اومدن

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
بیشتر مادرهای پسردار سایت زن ستیزن مثلا تاپیک میزنی در حق زنان ظلم شده که حقوق عادی و اولیه هر انسان ...

موافقممم با استثتا ولی...

مادر همسر خودم به سه سال زندگی مشترک هنوز به همسرم میگه نشه تو بشینی همسرت خونه رو جمع کنه نشه تو خواب باشی اون بچه نگه داره نشه پریود باشه تو ندونی  نشه هفنه ای یه بار گل نخری ...

و البته که پدر هم بی تاثیر نیستتتت 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز