لْیلْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسانهای متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوشحال میشم که با تجربه و دانستههام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوستپسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حقالناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصیم هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
لْیلْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسانهای متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوشحال میشم که با تجربه و دانستههام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوستپسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حقالناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصیم هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند
عزیزم ببین وظیفه نیست لطفه حتما وظیفه خانم نیست مرد هم میتونه انجام بده هیچ اجبار یا ...
منم نمیگم وظیفه
مامانای ما هرروز غذا درست میکنن خونه داری میکنن از رو وظیفشون نیست که
کلا کار تو خونه باید تقسیم بشه هرکس یه گوشه کارو بگیره
اسم وظیفه حس قدردانی و..... از بین میبره
قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
بیشتر مادرهای پسردار سایت زن ستیزن مثلا تاپیک میزنی در حق زنان ظلم شده که حقوق عادی و اولیه هر انسان ...
موافقممم با استثتا ولی...
مادر همسر خودم به سه سال زندگی مشترک هنوز به همسرم میگه نشه تو بشینی همسرت خونه رو جمع کنه نشه تو خواب باشی اون بچه نگه داره نشه پریود باشه تو ندونی نشه هفنه ای یه بار گل نخری ...