لْیلْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسانهای متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوشحال میشم که با تجربه و دانستههام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوستپسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حقالناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصیم هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند
فضای نی نی سایت خیلی سنتی هست و عجیب برعکس مابقی صفحات اجتماعی که تبادل نظر توش انجام میشه البته اینکه جزو سایتهای تابع قوانین هم هست بی تاثیر نیست طی سالها افراد مخالف رو حتما حذف کردن با محدود شدن فضای آزادی بیان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
بیشتر مادرهای پسردار سایت زن ستیزن مثلا تاپیک میزنی در حق زنان ظلم شده که حقوق عادی و اولیه هر انسانی مثل حق خروج از کشور دست مرده میگن مهریه میگیرن دیگه یادمه سر قتل دختر اهوازی تاپیک زدم خانومی پسردار گفت هزاربار خداروشکر پسر دارم و از این اتفاق ها نمیفته براش منم گفتم بنظرم مادر پسر قاتل بودن بدتر از مادر دختر مرده هست
✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤
حتما وظیفه خانم نیست مرد هم میتونه انجام بده هیچ اجبار یا اینکه حتماااااا باید انجام بشه نیست
لْیلْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسانهای متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوشحال میشم که با تجربه و دانستههام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوستپسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حقالناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصیم هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند