2777
2789
عنوان

زن ستیزی:/

| مشاهده متن کامل بحث + 3365 بازدید | 96 پست
منم مادربزرگم مشاور هستن عزیزم تو آستان قدس رضوی🙂💫 بی غیرتیه چه نوع بیماری هست گلم؟ حجاب ن ...

اصلاااا قصد جسارت ب شما رو نداشتم

یه نوع وسواس فکری که مرد حق داره زن رو محدود کنه حالا در هر زمینه ای و اسمش رو میزارن غیرت

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره درسته منم همینو گفتم ک خود من فکرم اینه بعد زایمان به کاری بزنم،  برای رسیدن به هدفهام و پی ...

من با خانه داری مشکلی ندارم

مادر خود من بعد از تولد من خیلی کمتر رفت سرکار

بیشتر میگم خانه دارم اگر ادم میخواد باشه با انتخاب خودش باشه ... این محترمه

اما ادمی که از ترس از جامعه یا همسرش یا پدرش نمیره سر کار رو نمیفهمم نه به این علت که بخوام تحقیرش کنم ... معتقدم داره ظلم میشه بهش

اگر دلیل منطقی براش داره یا تصمیم دیگه ای برای زندگیش داره بسیار هم محترمه ... خانومی رو میشناسم خانه دارن اما بسیار هنرمندن ... ورزش میکنن ... بسیار اهل مطالعن و خانوم اگاهین ... در کل با وجود خانه داری متوقف نشدن و هرروز در حال پیشرفتن

من براشون بسیار احترام قائلم و به نظرم الگوی خوبین

اصلاااا قصد جسارت ب شما رو نداشتم یه نوع وسواس فکری که مرد حق داره زن رو محدود کنه حالا در هر زمینه ...

یکی دیگه از تیپ های زنایی که مردسالاری رو حمایت میکنن زن های مازوخیسم هستن من با خیلیاشون حرف زدم مثلا خانوم میگفت از اینکه مادرشوهرو خواهرشوهرم بهم تیکه بندازن لذت میبرم دلم میخواد با من عین کلفت رفتار کنن 

و از طرفی از اینکه خود مازوخیسم ازار طلبش ب زنداداشش زور بگه هم لذت میبرد در واقع این خانوم دقیقا از زن ستیزی و مردسالاری لذت جنسی دریافت میکرد 

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
یکی دیگه از تیپ های زنایی که مردسالاری رو حمایت میکنن زن های مازوخیسم هستن من با خیلیاشون حرف زدم مث ...

سادومازوخیسم تو ایران خیلی زیاد شده

حتی تو مسائل جنسی

یه تاپیک زده بودن همسرم به من فحاشی میکنه در رابطه

۶-۷ صفحه رفت جلو غیر از سه چهار تا کاربر همه گفتن عادیه و همه همینن و فانتزیشه و این حرفا