2777
2789
عنوان

زن ستیزی:/

| مشاهده متن کامل بحث + 3365 بازدید | 96 پست
درسته بعضیا معتقدن که حرف همه محترمه ولی خوب هیچوقت جنبه ی شنیدن حرفی جز حرف خودشون رو ندارن  ...

دقیقا.......👌🌱..........

هرکی یه نظری داره .....لااقل میتون با احترام نظرشون رو به هم بگن🤦🏻‍♀️💔🚶🏻‍♀️

.....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

متاسفانه بد تعریف شده در کشور ما خیلی طول میکشه تا جا بیفته

خیلی

چند وقت پیش هم یک اقا بهم گفت شما زشت ها مجبورید عضو فمینیسم باشید من ناچار شدم برای ثبات حماقتش بعد کلی توجیه که ادم زشتی وجود نداره و.... از عکس شخصیم هم استفاده کنم تا این دیدگاهش بره 🥲

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
اینم در جواب یه کاربر گفته بود،،،  بعنوان یه مادر قلبم به درد اومد ازاین جملش ک گفته زن هیچ کار ...

من با کلمه نفقه  هم مشکل دارم به شخصه

نفقه در قانون ما در ازای تمکین زن داده میشه

این وحشتناکه

یعنی یک زن در ازای رابطه جنسی داره پول میگیره

نمیگم مرد پول نیاره ... بهتره پول از جانب هر دو طرف اورده شه و هردو خرج کنن ... خانومیم تصمیم گرفت خانه دار شه تصمیم خودشه ایرادی نداره 

ولی با خود کلمه مشکل دارم

این دامن زدن به اون تفکر اشتباهه که زن وسیله و ابزار رفع نیاز مرده

در حالی که الان میدونیم زن هم نیاز داره و رابطه ی جنسی یه پایه و اساس مهم عشقه در روانشناسی و حتی به نظر شخص من چیز مقدسیه چون اتفاقا  بر خلاف حیوانات برای جفت گیری انجام نمیشه لزوما 

من مادر بزرگم مشاورن  همیشه بین صحبتاشون ب این متعقدن ک غیرت نوعی بیماری ذهنی عه  کسی حق ...

منم مادربزرگم مشاور هستن عزیزم تو آستان قدس رضوی🙂💫

بی غیرتیه چه نوع بیماری هست گلم؟

حجاب نوعی انتخابه که فقط وفقط به خودشخص بستگی داره

اون خانوم هم مشکلشون چادر نبود دراصل مشکلشون حق انتخاب نداشتن بود که این توی ازدواج توی سن پایین شون هم مشخصه 

متشکر ازشما🌹

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                
خیلی چند وقت پیش هم یک اقا بهم گفت شما زشت ها مجبورید عضو فمینیسم باشید من ناچار شدم برای ثبات حماق ...

کاش یه روز این باور که همه زیبان با هر نوع ترک جوش زخم و... جا بیفته تو جامعه

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

خیلی چند وقت پیش هم یک اقا بهم گفت شما زشت ها مجبورید عضو فمینیسم باشید من ناچار شدم برای ثبات حماق ...

اوج عقب افتادگی

یه جمله معروف هست میگه مردایی که از فمینیسم بدشون میاد علتش اینه که میترسن زن ها کاری رو باهاشون بکنن که خودشون در طول تاریخ با زن ها کردن

یه مرد ادم حسابی هیچ ترسی از برابری نداره 

به قول معروف : men of quality dont afraid of equality 

من با کلمه نفقه  هم مشکل دارم به شخصه نفقه در قانون ما در ازای تمکین زن داده میشه این وحشتناک ...

من یک خانوم مسلمانم اما اسلامو کامل قبول نکردم خیلی کتابهای اسلامی خوندم کتابایی که بند بدنش اتیشم زدن اما به خوندن ادامه دادم الان من میتونم با بازی با کلمات به یک فردی ثابت کنم زن در دین ارزشمنده اما در واقعیتی که میدونم ارزشی دریافت نکردم نمونش هم مهریه و نفقه هست 

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
من با کلمه نفقه  هم مشکل دارم به شخصه نفقه در قانون ما در ازای تمکین زن داده میشه این وحشتناک ...

اره درسته منم همینو گفتم ک خود من فکرم اینه بعد زایمان به کاری بزنم،  برای رسیدن به هدفهام و پیشرفت زندگیمون،،، من بخاطر کار همسرم نتونستم برم سرکاری و پیگیر کار باشم،  بعد این خانم میگفت شما بخور بخوابین یجور میگفت رفتم دانشگاه و درس خوندم به هدفام رسیدم ک انگار ما بی سوادیم فقط این خانم بوده ک رفته دانشگاه

اوج عقب افتادگی یه جمله معروف هست میگه مردایی که از فمینیسم بدشون میاد علتش اینه که میترسن زن ها کا ...

مردان قوی از برابری نمیترسند....

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 50 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز