2777
2789
عنوان

زن ستیزی:/

| مشاهده متن کامل بحث + 3365 بازدید | 96 پست
بله دقیقا  فمینیسم میگه همیشه صورت حسابو مرد حساب نکنه کیف اگه همراه دارین خودتون حمل کنید نه ا ...

دقیقا موافقم باهاتون

اینجا گاهی خودم میام حمایت میکنم که اقا همه مرد ها رو با یک چوب نزنید میگن شما اشتباه میکنی

فمینیسمی که بعضی دوستان قبول دارن فقط میاد میگه زن بدبخته به زن ظلم شده و مرد بده و طرف سیاه ماجراست

در حالی که اصل فمینیسم تاکید روی قدرت بانوان و برابریشون با اقایونه

یک سری جاهاهم واقعا از نظر احساسی ظلم میشه در حق اقایون و بد قضاوتشون میکنن

خوب و بد بودن به جنسیت نیست واقعا

اصل فمینیسم به نظرم دادن حق به حق دار فارغ از جنسیته یا به قولی شایسته سالار بودن

مهریه هم چندان با فمینیسم نمیخونه چون الان تغییرات فمینیسم به نحویه که رفته به سمت برابری جنسیتی و ...

آره مثلا از ی نماینده دموکرات می خوان زن بودنو تعریف کنه نمی تونه اوناهم دارن افراط می کنن واژه مادر از بودجه انگلیس حذف شده 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره دقت اینجور ادما به قول هودشون بتید وارث هم داشته باشن😂😂😂 عموی خودم دوتا زن صیغه کرد دوتا پسر ...

چقدر تلخ که قانون برای خیانت مردها کلاه شرعی صیغه و حلال میزاره چ حیف ک مردی شرافت خودشو اینجوری زیر سوال ببره نمیدونم پسر چه گلی میزنه که دختر نمیزنع

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
تربیت خانوادگی خیلییییی مهمه طرز فکری ک نسل ب نسل ادامه پیدا میکنه 

مادر همسرم خیلی نفوذ داره روی خانواده و سطح تفکر پدر همسرمو هم خیلی تغییر داده 

میگفتن اول ازدواج ‌خیای اذیت شدم💔

دقیقا موافقم باهاتون اینجا گاهی خودم میام حمایت میکنم که اقا همه مرد ها رو با یک چوب نزنید میگن شما ...

یادمه کاربری قبلیم درج کرده بودم داخل امضا یک فمینیست

بعد تاپیک زده بودم اموزش ماست خانگی و ترشی خانگی و ابغوره خانگی رو گذاشته بودم چندتا خانوم متعجب بودن که به عنوان یک فمینیست دارم اینکارارو میکنم و فکر میکردن این مکتب یعنی کارخونه انجام ندادن و برداشتن سینه و....

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
چقدر تلخ که قانون برای خیانت مردها کلاه شرعی صیغه و حلال میزاره چ حیف ک مردی شرافت خودشو اینجوری زیر ...

الان فقط تنها اتفاقی که داره میفته این هست که از ترس دو زن اخرش داره تمام اموالشو به اسم زن اولش و دوتا دختراش میکنه و به دوتا پسرا هم فقططط یه خونه داده با اینکه چهار برابرشو به دختراش داده بود ... 

و دختراهم با اموال کلان رفتن امریکا صاحب بهترین مشاغل و زندگی شدن همراه مادرشون....

عموی منم این وسط به دوتا زن و پسراش🤧 اوانس میده روزا💔

دقیقااااااا موافقم  یا همینکه شما خودتو خانوم خونه واشپزخونه بدونی یعنی کار خرابه💔💔 که اینج ...

اینم در جواب یه کاربر گفته بود،،،  بعنوان یه مادر قلبم به درد اومد ازاین جملش ک گفته زن هیچ کاره بچشه😑

آهااا فهمیدمم منظورتونو😂😂😂😃 کامل میومدین گلم به خودم میگفتی خب این هم قسمتی از غیرته ولی همش ...

من مادر بزرگم مشاورن 

همیشه بین صحبتاشون ب این متعقدن ک غیرت نوعی بیماری ذهنی عه 

کسی حق نداره شخص دیگه ای رو محدود کنه یا به طرز پوشش طرف گیر بده...

اون خانوم گفته بودن من استرس میگیرم شالم نره عقب بخاطر همسرم 

اینکه همسرشون جوری برخورد کردن که ایشون دچار اضطراب بشه غیرت مندیه گلم؟

با احترام به عقیده شما❤️✨

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

الان فقط تنها اتفاقی که داره میفته این هست که از ترس دو زن اخرش داره تمام اموالشو به اسم زن اولش و د ...

چطور زندگیشو با دست خودش جهنم کرده...

موافقم ............چ پررو ان بعضی آقایون....خب مگ قبل ازدواج ندیدش🙄😑...... زن چادری میخواستی .... ...

درسته بعضیا معتقدن که حرف همه محترمه ولی خوب هیچوقت جنبه ی شنیدن حرفی جز حرف خودشون رو ندارن 

وهیچوقت هم قرار نیست قبول کنن😂😂😂☺

این جامعه وقتی به جایی میرسه که بتونه به همه نظرات احترام بزاره که باوجودهمچین آدمایی غیر ممکنه 

حتی این افراد خودشونم اذیت میشن تو زندگی عادیشون 

ولی خوب این سایت طوریه که هیچوقت باطن کسیو نشون نمیده😉💫

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز