2777
2789
عنوان

زن ستیزی:/

| مشاهده متن کامل بحث + 3365 بازدید | 96 پست

یکبار یک خانوم شاغل داشت در دفاع از شاغل بودنش میگفت خانومی که شاغل نیستی اگه همسرت گله کرد از غذات حقشه و باید به بهترین نحو وظیفه اشپزیو انجام بدی چون شاغل نیستی مجبوری هر روز بهترین غذارو بزاری!

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بیشتر مادرهای پسردار سایت زن ستیزن مثلا تاپیک میزنی در حق زنان ظلم شده که حقوق عادی و اولیه هر انسان ...

مهریه هم چندان با فمینیسم نمیخونه

چون الان تغییرات فمینیسم به نحویه که رفته به سمت برابری جنسیتی و حتی طرف یک سری حقوق ضایع شده مرد هم هست

مثل این که خانوم ها اغلب این دید رو دارن که اقایون فقط تفکرات جنسی دارن یا حق بروز احساساتشون رو ندارن یا جملاتی مثل مرد که گریه نمیکنه مرد باید تکیه گاه زن باشه و خودش تکیه نکنه مرد تنها نان اور خانست و  ...

خلاصه مردانه و زنانه کردن همه مسائل داره حذف میشه کم کم

گرچه در کشور فعلا نمیشه این رو اجرا کرد ... 

اول از همه باید قوانین عادلانه بشن مخصوصا قانون ارث از همسر بعد خانوم های ما یاد بگیرن درامد داشته باشن خودشون و بعد تنصیف بیاد جای مهریه رو بگیره

اینجا؟  خب میتونید امتحان کنید

کردم تعلیق شدم😁

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
موافقممم با استثتا ولی... مادر همسر خودم به سه سال زندگی مشترک هنوز به همسرم میگه نشه تو بشینی همسر ...

بله استثتا زیاده زندایی من مادر ۳ پسر موفق هست همیشه میگه بچه دختر پسر نداره مهم تربیته اما زن عموی من مادر دوتا پسر معتاد و کلاهبردار مدام دنبال پسر شدن نوه هاش هست...

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
یکبار یک خانوم شاغل داشت در دفاع از شاغل بودنش میگفت خانومی که شاغل نیستی اگه همسرت گله کرد از غذات ...

🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐خاک تو سرش...حالا اون چون شاغل شده دیک مجوز گرفته غذا و ....رو به راه نباشه؟!!!

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
از این جهت زن ستیزیه که شعور و عقل زن کمتر از مرد قلمداد میشه برای همین مرد اجازه تصمیم گیری برای زن ...

موافقم ............چ پررو ان بعضی آقایون....خب مگ قبل ازدواج ندیدش🙄😑......

زن چادری میخواستی ....با یکی ک چادری بود ازدواج میکردی ...و برعکس 

والا

ولی حرف اون خانوم بنظرم نباید زیاد اهمیت داد بهش.....مهم نیست....چون فقط گاهی با باز کردن یه موضوع حال خودمون رو بد میکنیم .....

بنظرم هر خانوم  و آقا با شخصیت و رفتار و کمالاتش باعث میشه ک دیگران چقدر بهش احترام بذارن و ..‌.😍🌱🤍❤...........

این خود ماییم ک اجازه خوب یا بد رفتار کردن رو به دیگران میدیم .....ن جنسیت ...

همه انسانیم ....🌱🤍

.....

بله🤍🦋🌱 سلامت باشید 😍🤍🙂 اما حس میکنم ۱۸ سالتونه😁🌱🤍❤

حست اشتباهه.عاقبت بخیر باشی.۶۰سالم نیست.۲۰سالمه.بعضی از آقایون خیلی محترم سایت درخواست دوستی میدادن، سن رو زدم ۶۰درخواستا کمتر شد و بعدش هم قطع شد.

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
مهریه هم چندان با فمینیسم نمیخونه چون الان تغییرات فمینیسم به نحویه که رفته به سمت برابری جنسیتی و ...

بله دقیقا  فمینیسم میگه همیشه صورت حسابو مرد حساب نکنه کیف اگه همراه دارین خودتون حمل کنید نه اقا و.... اما یکسری زن ستیز ها این مکتبو خراب میکنن

ن بابا کامنتای بعضیا رو میخوندم اصلا یه جوری شدم😬 مثلا طرف میگفت بده شوهرت روت غیرت داره؟ (شوهره م ...

آهااا

فهمیدمم منظورتونو😂😂😂😃

کامل میومدین گلم به خودم میگفتی خب

این هم قسمتی از غیرته ولی همش نیست اشتباه نکن

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                
موافقممم با استثتا ولی... مادر همسر خودم به سه سال زندگی مشترک هنوز به همسرم میگه نشه تو بشینی همسر ...

تربیت خانوادگی خیلییییی مهمه طرز فکری ک نسل ب نسل ادامه پیدا میکنه 

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بله استثتا زیاده زندایی من مادر ۳ پسر موفق هست همیشه میگه بچه دختر پسر نداره مهم تربیته اما زن عموی ...

اره دقت اینجور ادما به قول هودشون بتید وارث هم داشته باشن😂😂😂

عموی خودم دوتا زن صیغه کرد دوتا پسر براش بیارن و اوردن  و دیدم که زن اولش و دوتا دختر عموی دسته گلم آب شدن💔💔

عموم پولداره اما چه فایده ....