2777
2789
عنوان

زن ستیزی:/

| مشاهده متن کامل بحث + 3365 بازدید | 96 پست

فضای نی نی سایت خیلی سنتی هست و عجیب برعکس مابقی صفحات اجتماعی که تبادل نظر توش انجام میشه البته اینکه جزو سایتهای تابع قوانین هم هست بی تاثیر نیست طی سالها افراد مخالف رو حتما حذف کردن با محدود شدن فضای آزادی بیان 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حوصله کل کل با شمارو دیگه ندارم😐

واس کل کل نپرسیدم 😐

برام سوال پیش اومد😐

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
ارررره خیلی دیدم نمونه بارزش امروز صبح یکی میگف وظیفتونه صبح زود پاشین صبحلنه بدین شوهرتون

والا هر کی زودتر پا شد باید صبحونه اماده کنه دیگه

یه روز مرده ممکنه زودتر پاشه یه روز زنه:/

ن بابا کامنتای بعضیا رو میخوندم اصلا یه جوری شدم😬 مثلا طرف میگفت بده شوهرت روت غیرت داره؟ (شوهره م ...

این زن ستیزی نیست ...تصورش اینه دیگ زیاد نباید اهمیت داد بنظرم .............

اعتقادات فرق داره

.....

بیشتر مادرهای پسردار سایت زن ستیزن مثلا تاپیک میزنی در حق زنان ظلم شده که حقوق عادی و اولیه هر انسانی مثل حق خروج از کشور دست مرده میگن مهریه میگیرن دیگه یادمه سر قتل دختر اهوازی تاپیک زدم خانومی پسردار گفت هزاربار خداروشکر پسر دارم و از این اتفاق ها نمیفته براش منم گفتم بنظرم مادر پسر قاتل بودن بدتر از مادر دختر مرده هست

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
واس کل کل نپرسیدم 😐 برام سوال پیش اومد😐

عزیزم ببین وظیفه نیست لطفه 

حتما وظیفه خانم نیست مرد هم میتونه انجام بده هیچ اجبار یا اینکه حتماااااا باید انجام بشه نیست 

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

2790
2778
2791
2779
2792