2777
2789
عنوان

مادرشوهر😢

719 بازدید | 64 پست

سلام ابجیای گلم.بچه ها من دیگه واقعا نمیدونم چیکارکنم از دست مادر شوهرم خیلی عذابم میده.خونه هامون جداست ولی منو جاریم و مادر شوهر خوردخوراکمون یکیه(مجبوری هرروز همومیبینم واینکه اصلاچاره ای ندارم جدابشم) جاریم و بردارشوهرم ازاول اختلاف داشتن شدیدواینکه جاریم به شدت بد دهنه ینی هر دعوایی بین شوهرش بشه همشونو به فحش میبنده.هیمن جتد روز پیش هم پدرشوهرمو فحش داده.ولی جالب اینجاست که برعکس منی که اصلا تاحالا بی احترامی بهشون نکردم به شدت مورد احترامه.چون اختلاف دارن باشوهرش به هیچ وجه مادرشوهرم اینااصلا به شوهرش هیچی نمیگن ک یهویی دعواشون نشه ولی منی که باهاشون خوبم همیشه زیرابمو برای شوهرم میزنن. جوری ک شوهرم اول از جاریم بدش میومد الان اونم میگه اون داداشمو ادم کرده و اهل زندگیه.هنوز حتی یه ماه نشده که پدر شوهرمو بحش داده امشب مادرشوهرم میگه اون خیلی بهتر ازتوعه دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکارکنم جه حرفی بزنم بهشون که بسوزن چون دارم میسوزم چجوری این خانواده انقدر بی چشم و رو هستن.چند بار باخواهرشوهرم حرف زدم واون کاملا حقو بمن میده که اره اون یکی عروسمون دقمون داده ولی مادرشوهرمینا یکمم طرفداریشو میکنن بنظرتون چه رفتاری کنم.واقعا من ادم حساسیم خیلی اعصابم خرد شده خیلی ناراحتم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید میگفتی اره معلومه بهتر از منه اگه نبود که فهشتون نمیداد من خر بود از اول احترامتون نگهدهشتم وگرنه شماها که لایق احترام نیستین خدا بهت صبر بده عزیزم ایشالله ک زودتر جداشین ازشون

تو هم عین جاریت باش

من اصلا نمیتونم ماتاحالا تو خانوادمون حرف بد بهم نزدیم من یاد نگرفتم به بزرگ تر ازخودم بی احترامی کنم جاریم خیلی راحته درضمن همینجوریش باهام دشمنن چه برسه اینجوری رفتار کنم هردفه جاریم فحش میده بیشتر ازقبل احترام میبینه ولی

ببخشید حتما سرد مزاجه یا گرم این مورد تو نی نی سایت زیادع 

نه گل مشکلم چیز دیگس یه مشکل که چندروزه داره مث خوره میخوره منو شوهرم کارش جای دیگس ماهی یا دوماهی چندروز میاد مرخصی بعد هفته پیش ک اومده بود تو سرچهاش فیلمهای سک س ی دیدم از اونروز دارم دق میکنم همونشبم بهش گفتم مگه کمبود داری گف نه گفتم چرا میبینی گف شرمندتم گفتم منم میبینم گف نابودیه تهش باهاش قهر کردم و نزاشتم حتی دستش بخوره بهم بعد بهش گفتم دفعه بعد طلاق میگیرم ازت چون تحمل اینو ندارم بعد رفت سر کارش براش فیلم مضرات دیدن پ ورن فرستادم نوشت منکه توبه کردم بنظرت واقعی بوده توبه اش و حرفاش؟باز بپرسم ازش ؟دارم میمیرم فقط نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
2790
2778
2791
2779
2792