2777
2789
عنوان

حالم بدع

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 49 پست
الانم میتونی حاله خودتو خوب کنی و هرمز بری بیرون بستگی به خودت داره 

چطور ؟ چیکار کنم؟ بیرونم برم همون جا به استرسی اذیتم میکن. بیرون با چی ؟ نمیش خواهر نمیش حالم خرابه امشب هر چی گریه میکنم خالی نمیشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بی‌پولی از پشیمونیم از شوهری ک اون فکری ک میکردم نبود ؟ از ترس حرفاش ک میگ بچه منی ک بچه نمیخوام ...

درکت میکنم عزیزم 

بنظرم امشب هرچی دلت خواست تا صبح گریه کن و خودتو خالی کن ولی از فردا دیگه یه شروع دوباره داشته باش درست کن زندگیتو همه چیو ، از نو شروع کن ، اگه بترسی و دست به هیچ کاری نزنی تو همین نقطه میمونی کسی هم کمکت نمیکنه فقط خودتی که باید خودتو بسازی ، وقتی یه روزه جدید از ۱۲ نصفه شب تو تاریکی شروع میشه تو چرا نتونی تو تاریک ترین لحظه ی زندگیت از نو دوباره شروع کنی؟! آخه با حسرت که چیزی حل نمیشه 

به اسمم گیر ندید اسمه یه کاراکتره دوستان😐💔
خب به ما بگو دردتو . ما که نه تورو میشناسیم نه تو مارو . ولی حداقال راهنمایی میتونیم بکنیم سبک بشی

چن وقته اینقد مشکل داشتم با هر چی بهونه گیری کنم جنگ درست میکنم بعدم از همه متنفر میشم و اینطوری تو تنهاییم گریه میکنم . دوس دارم یه بغله باز باشه سرمو بزارم رو سینش فقط اشک بریزم اما کجاس ندارم ‌. هر بار ک اینطوری میشدم رفیقم خواهرم همدردم اون بود اما اونم برام جزو دشمن شده من نخواستم بشه کردنش خیلی تنهام . همه هستن و من تنهام 

اینایی ک می‌نویسم اگ کس دیگ می‌نوشت من براش می‌خندیدم میگفتم بچس اما بخدا پرده اینقده درد کشیدم ک دست خودم نیس بهونه گیریام از همه زده شدم. می‌خوام برم یه جا کسی نباشع

بیا به من بگو قشنگم

گفتم اما یه ذره هم نبود . مثالشو بزنم ؟ ب شوهرم گفتم برو از مغازه ی فلانی یه تیکه نون خشک بگیر برام گف خانوم یه چیز بگم باور می‌کنی فردا باید برم سرکار خوابم میاد ؟ همینو جنگ درست کردم از متنفر تر از قبل شدم الانم گریه شده کارم اینا بهونس مث کسی ام ک معدش از جای دیگ پر باشه

عزیزم بگو تا خالی شی منم الان پر دردم ک نمیتونم مشکلمو به کسیکه میشناستم بگم ریختم تو خودم دارم دق م ...

میدونی ؟ درکت میکنم .اینک ب کسی ک می‌شناسی نمیتونی بگی اونی ک نمیشناستتم نمیدونی کدومو بگی از کجا بگی

گفتم اما یه ذره هم نبود . مثالشو بزنم ؟ ب شوهرم گفتم برو از مغازه ی فلانی یه تیکه نون خشک بگیر برام ...

خوشگلم تو اومدی دنیا که دنیا رو تغییر بدی تو بهترین و لایق بهترین ها هستی

خیلیا حتی نمیتونن همین تاپیک بزنن 

زیر سرم 

روی تخت بیمارستان دارن زجر میکشن

حالا تو بخاطر آدم های که اومدن فقط حالتو خراب کنن گریه میکنی

تو رو سننه قربونت برم؟؟
میدونی ؟ درکت میکنم .اینک ب کسی ک می‌شناسی نمیتونی بگی اونی ک نمیشناستتم نمیدونی کدومو بگی از کجا بگ ...

ممنون که درکم میکنی من مشکلم با شوهرمه کاری کرده ک خیلی داغونم ولی نمیتونمم به کسی بگم حتی اگه بعدا بخوامم طلاق بگیرم نمیتونم به کسی بگم چرا

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
یه خورده حرف بزن آروم بشی عزیزم

امروزو آروم شم فردا رو چیکار کنم ؟ میدونی ؟ چن وقته نمیتونم با شوهرم مث قبل باشم از ته دل بوسش کنم نمیدونم چمع خستم از زندگیم