ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از بیپولی از پشیمونیم از شوهری ک اون فکری ک میکردم نبود ؟ از ترس حرفاش ک میگ بچه منی ک بچه نمیخوام ...
درکت میکنم عزیزم
بنظرم امشب هرچی دلت خواست تا صبح گریه کن و خودتو خالی کن ولی از فردا دیگه یه شروع دوباره داشته باش درست کن زندگیتو همه چیو ، از نو شروع کن ، اگه بترسی و دست به هیچ کاری نزنی تو همین نقطه میمونی کسی هم کمکت نمیکنه فقط خودتی که باید خودتو بسازی ، وقتی یه روزه جدید از ۱۲ نصفه شب تو تاریکی شروع میشه تو چرا نتونی تو تاریک ترین لحظه ی زندگیت از نو دوباره شروع کنی؟! آخه با حسرت که چیزی حل نمیشه
خب به ما بگو دردتو . ما که نه تورو میشناسیم نه تو مارو . ولی حداقال راهنمایی میتونیم بکنیم سبک بشی
چن وقته اینقد مشکل داشتم با هر چی بهونه گیری کنم جنگ درست میکنم بعدم از همه متنفر میشم و اینطوری تو تنهاییم گریه میکنم . دوس دارم یه بغله باز باشه سرمو بزارم رو سینش فقط اشک بریزم اما کجاس ندارم . هر بار ک اینطوری میشدم رفیقم خواهرم همدردم اون بود اما اونم برام جزو دشمن شده من نخواستم بشه کردنش خیلی تنهام . همه هستن و من تنهام
اینایی ک مینویسم اگ کس دیگ مینوشت من براش میخندیدم میگفتم بچس اما بخدا پرده اینقده درد کشیدم ک دست خودم نیس بهونه گیریام از همه زده شدم. میخوام برم یه جا کسی نباشع
گفتم اما یه ذره هم نبود . مثالشو بزنم ؟ ب شوهرم گفتم برو از مغازه ی فلانی یه تیکه نون خشک بگیر برام گف خانوم یه چیز بگم باور میکنی فردا باید برم سرکار خوابم میاد ؟ همینو جنگ درست کردم از متنفر تر از قبل شدم الانم گریه شده کارم اینا بهونس مث کسی ام ک معدش از جای دیگ پر باشه