درکت میکنم عزیزم بنظرم امشب هرچی دلت خواست تا صبح گریه کن و خودتو خالی کن ولی از فردا دیگه یه ...
آخ ک اینقد ب بدیای شوهرم فک کردم اومده جلو چشمم دستو دلم نمیره مث قبل باشم باهاش . من روزی زیر دستش چوب خوردم و زدمش بدترین فحش هارو دادیم اما جدا از هم نخوابیدیم اما امشب بهونه گیری کردم و تو این فکر بودم ک امشب بدون اون بخوابم . میخوام برگردم ب اون زمان ک لحظه شماری میکردم از سرکار بیاد م این ک ذوق کنم خداروشکر فردا نهار خونه نمیاد
خوشگلم تو اومدی دنیا که دنیا رو تغییر بدی تو بهترین و لایق بهترین ها هستی خیلیا حتی نمیتونن همین تا ...
کاش نباشن هیچکس نباشه خودم باشمو خودم . امشب خیلی آروم شدم میتونم آروم بخوابم اینقد گریه کردمو حرف زدم ک آروم شدم . حرفامو زدم کسی باهام بحث نکرد اما فردا باز همینه باز بهونه گیریام شروع میش جنگ همینو همین نمیدونم چمع خستم همین . دوس دارم برم . برم جای دور کسی نبینتم
ممنون که درکم میکنی من مشکلم با شوهرمه کاری کرده ک خیلی داغونم ولی نمیتونمم به کسی بگم حتی اگه بعدا ...
بعضی چیزا رو نمیش گف طرف باید باشه جات تا بفهمی . اگ موقعیت مالی داشتم اگ بابام پشتم بود منم از این زندگی میرفتم تنها زندگی میکردم حداقل الان ک بچه ای وجود نداره . شوهره تو هم پیش همه فرشتس؟
توی نی نی سایت البته ببخشید به دل نگیرید خیلی انرژی منفی وجود داره حالتو بدتر می کنه هر موقع حالت بد بود بیا با من حرف بزن منم بگم مشکلاتمو کلا دیگه یادت میره مشکلاتت
خب چیشد که باهم بد شدید یهو دلیلش چیه؟ البته اگه فضولی نباشه عزیزم شما که جوونید حیفه باهم ب ...
نمیدونم همیشه بحث اینا تو زندگیمون بود مث بقیه اما چند وقت بود ک سر کوچیک ترین چیزا بهونه گیری کردم اما بعدش ک بحث میشد حتی اگ طرفمم میومد باز حالم ازش بهم میخورد و دوس نداشتم ببینمش حتی بیرون رفتنامون روم اثر گذاشته بود دلم میگرف ک دیگ مث قدیم بیرون نمیریم و این بیپولی بد عذابمون داد اما الانا بدتر شدم باهاش و اصلا دوس ندارم حتی طرفم بیاد بوسم کنه . ن اون. من از همه بیزارم از همه بدم اومده جریان چیه نمیدونم نمیدونم
نمیدونم همیشه بحث اینا تو زندگیمون بود مث بقیه اما چند وقت بود ک سر کوچیک ترین چیزا بهونه گیری کردم ...
عزیزم شما دوتا تنها کسایی هستید که توی این شرایط سخت و بی پولی باید هوای همو داشته باشید و کناره هم باشید حداقل باید یکیتون انرژی داشته باشه و خودشو جمع و جور کنه که اون یکی هم اراده کنه و بتونه ادامه بده ، اگه بخواید به همین روال ادامه بدید خودت میدونی که چیزی درست نمیشه بلکه بدترم میشه ، خواهش میکنم با هم خوب باشید غرورو بزارید کنار ، غرور که اصن معنی ای نداره ، من زندایی و داییم یه عمر باهم دیگه لج کردن و مغرور بازی در اوردن تو شرایط سخت نتونستن همو تحمل کنن که داییم فوت شد و زنداییم به کل تنها شد ، تعریف میکرد میگفت آرزو داشتم اون شبایی که حتی قهرم بودیمو جدا از هم میخوابیدیم میومد فقط تو خونه بود پیشم تنها نبودم الان ، قدر همو بدونید❤️