من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
از بیپولی از پشیمونیم از شوهری ک اون فکری ک میکردم نبود ؟ از ترس حرفاش ک میگ بچه منی ک بچه نمیخوام ...
درکت میکنم عزیزم
بنظرم امشب هرچی دلت خواست تا صبح گریه کن و خودتو خالی کن ولی از فردا دیگه یه شروع دوباره داشته باش درست کن زندگیتو همه چیو ، از نو شروع کن ، اگه بترسی و دست به هیچ کاری نزنی تو همین نقطه میمونی کسی هم کمکت نمیکنه فقط خودتی که باید خودتو بسازی ، وقتی یه روزه جدید از ۱۲ نصفه شب تو تاریکی شروع میشه تو چرا نتونی تو تاریک ترین لحظه ی زندگیت از نو دوباره شروع کنی؟! آخه با حسرت که چیزی حل نمیشه
خب به ما بگو دردتو . ما که نه تورو میشناسیم نه تو مارو . ولی حداقال راهنمایی میتونیم بکنیم سبک بشی
چن وقته اینقد مشکل داشتم با هر چی بهونه گیری کنم جنگ درست میکنم بعدم از همه متنفر میشم و اینطوری تو تنهاییم گریه میکنم . دوس دارم یه بغله باز باشه سرمو بزارم رو سینش فقط اشک بریزم اما کجاس ندارم . هر بار ک اینطوری میشدم رفیقم خواهرم همدردم اون بود اما اونم برام جزو دشمن شده من نخواستم بشه کردنش خیلی تنهام . همه هستن و من تنهام
اینایی ک مینویسم اگ کس دیگ مینوشت من براش میخندیدم میگفتم بچس اما بخدا پرده اینقده درد کشیدم ک دست خودم نیس بهونه گیریام از همه زده شدم. میخوام برم یه جا کسی نباشع
گفتم اما یه ذره هم نبود . مثالشو بزنم ؟ ب شوهرم گفتم برو از مغازه ی فلانی یه تیکه نون خشک بگیر برام گف خانوم یه چیز بگم باور میکنی فردا باید برم سرکار خوابم میاد ؟ همینو جنگ درست کردم از متنفر تر از قبل شدم الانم گریه شده کارم اینا بهونس مث کسی ام ک معدش از جای دیگ پر باشه