2777
2789
عنوان

سخت ترین

38 بازدید | 3 پست

سخت ترین و بهترین روز زندگیت کی بوده

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

سخت ترین روز مرگ عزیز ترینم 

خوب زیاد داشتم ولی نه از اون خوبایی که اشک‌شوق بریزم نداشتم هنوز

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت ترینش زیاد بوده وقتی ابجیم ک فلج معزیه گفتن نابینا شده وقتی پدرمادرم جداشدن وقتی تو اوج نداریم اجی فلجمو روز ب روز بزرگش کردیم وقتی خودکشی کردم. وقتی عشقم خودکشی کرد و کما بود و من نمیتونسم برم ب دیدنش و مهمون اومد خونمون من های های گریه میکردم ک فقط خوب بشه نذر میکنم.وقتی فهمیدم عشقم ک همه حسادت میکردن ب عشقی ک ب من داره و میگفتن خوش بحالت نفس چقد میخادت منی ک سرش قسم میخوردم ب پاکیش هف سال بود میشناختمش ولی فهمیدم خیانت کرده بهم اخ بد ضربه ای خوردم. و سخت تریناش روزای الاانمه نمیتونم بگم چرا دعام کنید

بهترینش وقتی ک عزیزام بخندن از ته دل همین‌ . 😔و سالم باشن و خوشبخت و عاقبت بخیر  ولی روزی که بغلم کرد گف غصه چیو میخوری نفس من تااخرش پشتتم هرجا باشی 

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم...