2777
2789
عنوان

هوو داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 6368 بازدید | 142 پست
چون دوست داشتن من فقط،با این کار ثابت میشد بهش،یعنی اون ازم خواست ک این طوری بهش ثابت کنم  الا ...

پس اون دوستت نداره ک اینجوری بازیت داده 

واقعا چرا باید اینقد ادعای عشق ب ادمی داشته باشی ک تورو گذاشته زیرپاش و اسمشو گذاشته اثبات عشق

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگه اینا فقط،دستکاریت میکنن کلی مریضی میگیری، نمیدونم واز این حرفااا 

خواهر منم مشکل داشت و هر ۶ ماه یه بار پری میشد ولی رویان رفتن و الان باردارن و نی نیشون چند ماه دیگه بنیاد میاد

گوش به این مزخرفات نکن اگه تخمکت سالم باشه از تخمک خودت و اسپرم همسرت برمیدارن اصلا نیازی به اهدا نداشته باشی

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

کاش انقد راحت وا نمی‌دادی من پنج سال همه سختی کشیدم که بچه دار شم حتی اگه نمیشدمم اجازه نمیدادم همسر ...

خوب اگه ب منم بود همینم میشد ولی خوب قسمت ی جوره دیگه نوشته شده واسه من 

خدا میدونه که با این تایپیک چقدر دلم شکست🥲🥲😭😭😭

به قول دوستمون نمی دونم چه دعایی برات کنم

ولی حسم میگه 

ته ته قلبم میگه دلت بچه میخواد 

الهی به حق باب الوائج خدا صدامو بشنوه نگاه به دلت بندازه یه پسر دختر بهت بده سالم و صالح 

باور کن واسه خدا کار نشد نداره 

توکلتو قوی کن.....  

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
بله منم ب خاطر عشقی ک بهش داشتم قبول  کردم

وای چه دلی داری تو بخدا دارم انقد حرص میخورم که نگو

اشتباه بزرگی کردی اخه این همه راه مگه چند سالت بود دختر هم سن منم هستی چرا خانودات اجازه دادن

ای خداااا

بخدا شوهر من اگه گفته بوذ برم زن بگیرم دندوناشو تو دهنش خورد میکردم و میرفتم یه روزم زندگی نمیکردم باهاش

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
خدا میدونه که با این تایپیک چقدر دلم شکست🥲🥲😭😭😭 به قول دوستمون نمی دونم چه دعایی برات کنم ولی ...

تنها امیدم توی این روزای سخت وسیاه هم همینه خدا کنه😔😔 خدا از دهنتون بشنوه

خوب اگه ب منم بود همینم میشد ولی خوب قسمت ی جوره دیگه نوشته شده واسه من 

نه ربطی به تقدیر نداره اگه مرد بود پات وایمساد درمونت میکرد تا اونور دنیام که بود پا به پات میومد 

خیلی عصبانیم از دست شوهرت و خودت که انقد ساده ای

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

فقط میتونم بگم الهی خدا به دلت صبر بده یجوری بشه شوهرت بهت برگرده و خودت بچه دار بشی 

خدایا قربونت برم از ته دلم واسه این خانوم آرزو میکنم زندگیشو جوری بساز که دلش شاد بشه زندگیش رنگ و رو بگیره

الهی آمین

پس اون دوستت نداره ک اینجوری بازیت داده  واقعا چرا باید اینقد ادعای عشق ب ادمی داشته باشی ک تو ...

نمیدونم شاید الان همه بگن اون عاشقت نبوده ک تو رو بدون بچه نخواسته وفقط ب خاطر بچه ولت کرد یا آین چ زندگیه داری ک توش موندی یا ول کن بروو یا دارین فقط همو تحمل میکنین ولی من خانواده ام پشتم نیستن واین بزرگترین مشکله منه دوم ب خاطر مسائل فامیلی وقبیله ایی سوم دوست داشتن من ب اون واون ب من 

تنها امیدم توی این روزای سخت وسیاه هم همینه خدا کنه😔😔 خدا از دهنتون بشنوه

الهی خدا به حق خون به ناحق ریخته شده سید الشهدا 

چند تا بچه سالم و صالح بهت بده حالشو ببری

راستی یه چیزی

امام رضا رو(قربونش برم) به جوادش قسم بده آخه آقا جانمون یکی یکدونشو خیلی دوست داره😭😭😭

یادت نره چی گفتم هااااا👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻

امام رضا خیلی مهربونه مطمعا باش واسطه میشه خدا حاجت دلتو بده😭😭😭😭

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏

گفتی  شوهرت 22سالشه و خودت 27 از پونزده سالگی ازدواج کردی یعنی شوهرت 7ساله بوده زن گرفته   عجیبه شایدم من بد متوجه شدم

گاهی این خودت دعا کن دعاکن آرام باشی و خوشبخت ......بی گمان میشنود آن خدایی که نزدیک تراز شاهرگ گردن است