2777
2789
عنوان

هوو داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 6368 بازدید | 142 پست
دقیقاااااا 

سته جانم وقتی شرایطی رو هی غصه بخوری روزگار انقد تو اون شرایط نگهت میداره تا تغیر کنی بهتره خودت تغیر رو شروع کنی تا کمتر زجر بکشی تاریخ امشب که از ته دل گریه کردی رو بنویس نه بخاطر گریه هات بخاطر آدم جدیدی که فردا هستی 

گاهی این خودت دعا کن دعاکن آرام باشی و خوشبخت ......بی گمان میشنود آن خدایی که نزدیک تراز شاهرگ گردن است

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزدلم میشه مثل زنای ضعیف و بی اعتماد به نفس و مهر طلب نشینی تو‌خونه چشم بع در که بیاد به تو سر بزنه...اونم اینو میفهمه و اینطور زنا جذابیتی ندارن برای خودتم که شده برو‌دنبال یه کار و کلاسی مشغول بشی دوست پیدا کن کلاس برو وقتتو پر کن شاد و سرحال باش حتمااا برو مشاور نیازی نیست بری میتونی آنلاین مشاوره بشی بذار کم کم خودتو پیدا کنی عمرتو‌گوشه اون خونه تموم نکن انقد فداکاری معذرت میخوام عین حماقته برای مردی که راحت روحتو کشت صبر کن یه بچه دیگه هم بیاره دیگه وقت نمیکنه حالتو بپرسه ،خدا بهمون صبر مرگ عزیزترینامونو میده اینکه یه عشقه اونم عشقی که تورو نادیده گرفته نمیگم یهو برو اول خودتو پیدا کن کم کم بکَن ازین رابطه سمی تو حق خوشبخت شدن داری مثل شوهرتو هووت چرا شوهر ت خوش باشه تو نه حیفی به قرآن،ببخش تلخ حرف زدم همش بخاطر خودت بود قلبم گرفت برات....

ممنون از شمااا حرفاتون خیلی ب دل میشینه🤲🤲

دوست عزیزی دارم که چندسال درمان کرد واسه ناباروی وتا ته ته درمان رو رفت چند بار ای وی اف کرد وبازم بچه نموند واسش خلاصه که رفتن یه طفل معصوم رو به فرزندی قبول کردن عاشقش بودن زن وشوهر بعد یه مدت در کمال تعجب خودش بدون هیچ درمانی باردار شد وبچه صحیح وسلامت به دنیا اومد غریبه ها که بی خبرن نمیفهمن کدوم بچه ی خودشونه کدوم فرزند خونده میگفتن شاید یه دلیل جواب ندادن درمانشون استرسی بوده که بخاطر مشکلات درمان ومسائل حاشیه ای بوده 

عزیزدلم میشه مثل زنای ضعیف و بی اعتماد به نفس و مهر طلب نشینی تو‌خونه چشم بع در که بیاد به تو سر بزن ...

الان از دیشب حالم بدجور خرابه ،واقعا موندم بین دوراهی ،امروز دخترش رو آورد پیشم خیلی از دیدنش خوشحال شدم

حرفاتون تلخ هست ولی عینه واقعیته ،خودمم هم این جوری سختمه ولی خوب من بسته ب جایی  خانواده ایی ک بزرگ شدم این چیزا خیلی غیرعادی هستن